Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Saragossa Band sa v júni vráti na Slovensko, vystúpi v Nitre

Členovia jednej z najpopulárnejších nemeckých skupín Saragossa Band. Foto: Saragossaband.de

Hity Hands Up, Agadou či Zabadak, ktoré nechýbajú na žiadnej dobrej zábave, zahrá naživo v sobotu 28. júna v nitrianskom amfiteátri.

Bratislava 7. apríla (TASR) - Legendárna nemecká skupina Saragossa Band prichádza po piatich rokoch na Slovensko. Hity Hands Up, Agadou či Zabadak, ktoré nechýbajú na žiadnej dobrej zábave, zahrá naživo v sobotu 28. júna v nitrianskom amfiteátri.

Megakoncertu kapely Saragossa Band bude predchádzať disko párty Rádia Anténa. "Už sa nevieme dočkať nášho jediného slovenského megakoncertu, naposledy nás v Nitre čakal takmer plný amfiteáter a bola skvelá atmosféra," povedal pre médiá spevák kapely Harry Karrer.

Vstupenky na najväčšiu diskošou, akú kedy Nitra zažila, sú v predaji v sieti Ticketportal. Držitelia preukazu ZŤP-S a deti do 110 centimetrov majú vstup bezplatný. Len pre prvých 50 záujemcov ponúkajú organizátori možnosť kúpiť si exkluzívny vstup do VIP zóny, kde sa môžu stretnúť priamo s kapelou a umocniť tak ešte viac dojem zo skvelého koncertu. Súčasťou lístka bude aj tričko s podpismi všetkých členov kapely a neobmedzený catering vo VIP salóne.

Kapela Saragossa band prerazila v roku 1977 a odvtedy predala milióny nosičov po celom svete. Jej jedinečnosť a elektrizujúcu atmosféru zdôrazňuje fakt, že vždy spieva zásadne naživo. Koncert je ideálny pre mladých, ktorí milujú kvalitnú zábavu, aj pre starších, ktorí sa chcú zabaviť na hitoch svojej mladosti.