Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Lístky na koncert Saragossa Band za zvýhodnenú cenu len do konca mája

Foto:

Iba do konca mája si záujemcovia môžu kúpiť lístky na megakoncert nemeckej kapely Saragossa band, ktorý otvorí Nitrianske kultúrne leto, za zvýhodnenú cenu.

Bratislava 27. mája (OTS) - Nitrianske kultúrne leto sa toho roku začne veľkolepo. V sobotu 28. júna ho odštartuje megakoncert jednej z najznámejších nemeckých skupín Saragossa band, ktorému bude predchádzať veľkolepá diskotéka Rádia Anténa. Organizátori okrem toho sľubujú množstvo stánkov s občerstvením a pre obyvateľov mesta Nitra zľavu z lístka vo výške 1 euro. Nitrančania sa vďaka tomu, že záštitu nad akciou prevzal primátor Jozef Dvonč, môžu tešiť aj na ďalšie zvýhodnenia, ktoré organizátori zatiaľ neprezradili.

Vstupenky za zvýhodnenú cenu 9,99 eur pre obyvateľov Nitry a 10,99 eur pre ostatných návštevníkov sú v predaji už len niekoľko dní - do konca mája. V júni stúpne cena vstupenky o dve eurá. V deň konania koncertu, 28. 6. 2014, si záujemcovia budú môcť kúpiť lístky priamo v nitrianskom amfiteátri za jednotnú cenu 14,99 eur. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal. Vďaka podpore Nadačného fondu Telekom majú občania s preukazom ZŤP-S vstup zdarma. VIP vstupenky sú už takmer vypredané, v predaji je posledných pár kusov.



Saragossa band naposledy Nitru navštívila pred piatimi rokmi, kedy sa tu uskutočnil veľmi úspešný koncert, na ktorý jeho návštevníci spomínajú dodnes. Dôvodov je viacero - kapela dokáže urobiť naozaj megazábavu a zásadne spieva naživo. Účastníci koncertu sa tak už dnes môžu tešiť na hity ako Agadou, Zabadak, Rastaman či Hands up, ktoré v nitrianskom amfiteátri určite odznejú live.

Saragossa band je na svetovej hudobnej scéne od roku 1977, avšak napriek mnohým obrovským úspechom jej členovia ostávajú skromnými, o čom svedčia aj ich požiadavky na organizátorov. Patria k nim nemecký tlmočník, sprievodca mestom Nitra, ktoré si pri minulom koncertne nestihli pozrieť, dvaja členovia požadujú vegetariánske jedlo a všetci vlastnú izbu s obrovskou posteľou v minimálne 4**** hoteli. Organizátori stavili na Hotel Zlatý kľúčik, ktorý je kapele známy už z minulého koncertu.

Na koncert sa teší aj samotná kapela, jej spevák Harry Karrer na tému koncertu povedal: “Naposledy nás v Nitre čakal takmer plný amfiteáter a bola skvelá atmosféra. Veríme, že v júni bude ešte väčšia show, my sa na to veľmi tešíme. Sľubujeme všetky naše najväčšie hity a najväčšiu zábavu, akú si pamätáte!”