Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Skupina No Name prichádza s novým singlom Svetlo

Líder skupiny No Name Igor Timko Foto: TASR/František Iván

Svetlo je v poradí treťou skladbou v rádiovom éteri, ktorú Timkovci nahrali na aktuálny Nový album, vydaný v októbri 2011.

Bratislava 17. apríla (TASR) - Skupina No Name prichádza po zime a zimnej skladbe Biela krása s novým singlom. Skladba má názov Svetlo a je v poradí treťou v rádiovom éteri, ktorú Timkovci nahrali na aktuálny Nový album, vydaný v októbri 2011.

Po úspešnom duete Ženušky s Luciou Bílou a mrazivej Bielej kráse je tu skladba s motívom svetla vo všetkých jeho podobách. "V tejto dobe je potrebné mať priestor na nádych, na akýsi lúč, ktorým sa človek na chvíľu odbremení od všetkých pesimistických informácií, ktoré na nás doliehajú," uviedol pre médiá spevák a líder skupiny Igor Timko.

Aktuálne No Name pripravujú k tejto piesni videoklip, ktorý zverili osvedčenej režisérskej dvojici Lehotský - Kuboš. Špecifikom pripravovaného klipu bude výrazná výtvarnosť a nevšedná práca so svetlom. Samotní režiséri túto technológiu pomenovali ako maľovanie svetlom.

Košická kapela, ktorá má svoj koncertný diár zaplnený až do konca roka, si našla čas aj na dobré skutky a v rodných Košiciach nedávno darovala krv na transfúznej stanici Univerzitnej nemocnice. Bratia Timkovci sa tak chceli aj takouto netradičnou, ale veľmi potrebnou formou poďakovať svojim fanúšikom za podporu. Kapela No Name sa najbližšie predstaví v televíznom prenose voľby Miss Universe 2012, ktorá je na programe už tento piatok 20. apríla na Jednotke STV.