Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Skupina P. S. prichádza s novou skladbou Bez teba to nemá význam

Snímka z videoklipu BEZ TEBA TO NEMÁ VÝZNAM. Foto: Youtube/Skupina P.S. official channel

Skupina P. S. zarezonovala v rokoch 2001 - 2007 hlavne skladbami ako Neváhaj a zhasni či baladou Ak mám o teba prísť.

Bratislava 21. júla (TASR) – Skupina P. S. prichádza po rokoch s novou skladbou Bez teba to nemá význam. Autorkou piesne je Magda Vyletelová, ktorá je aj jedinou členkou pôvodného zoskupenia. Ku skladbe už vznikol aj videoklip.

Skupina P. S. zarezonovala v rokoch 2001 - 2007 hlavne skladbami ako Neváhaj a zhasni či baladou Ak mám o teba prísť. Magda alebo Maggie, ako ju prezývajú, sa rozhodla po dlhej pauze vrátiť k hudbe.

„Bolo by mi ľúto, keby niektoré moje 'šuplíkové' skladby nedostali šancu uzrieť svetlo sveta, nehovoriac o tých nových. Všetko dnes vnímam úplne inak, aj vzhľadom na to, že som mamou, ale hudba a komponovanie ma stále napĺňa,“ uviedla pre médiá.



Nová skladba aj videoklip k nej by mohol napovedať, že textovo ide o časť Magdinho reálneho života, opak je však pravdou. Text začala písať už v roku 2008. „Za žiadnym z mojich ex nevyplakávam. Mne sa našťastie nestalo čakať bábätko a byť na to sama, ale viem, že je veľa takých žien, že aj to, žiaľ, prináša život. Skladba je skôr o trápení a neistote, ktorú vyvolávajú hádky, o nádeji, ktorú každý človek do poslednej chvíle v sebe živí, ale nie všetko máva šťastný koniec. Momentálne aranžujeme ďalšie skladby a nacvičujeme s chlapcami koncertný program, pretože máme nového gitaristu,“ uzavrela speváčka.