Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Kultúra

Skupina Peter Bič Project má novú speváčku!

Peter Bič je na slovenskej hudobnej scéne známy ako gitarista skupiny IMT Smile, ako gitarista sprevádzal niekoľko rokov J. Kirschner, založil skupinu Stereo, pomohol na začiatku kariéry A. Ďuricovi.

Bratislava 28. júla (TASR) – Skupina Peter Bič Project sa doslova pred pár hodinami rozrástla o novú speváčku. Novinku nasledovného znenia pre TASR oznámil priamo známy gitarista a kapelník Peter Bič: „Ahojte, volám sa Laura Bič, vážim 2.950 gramov, meriam 50 centimetrov a teším sa na Vás!“ To je prvý pozdrav fanúšikom od prvorodenej dcéry úspešného hudobníka.

Peter Bič je na slovenskej hudobnej scéne známy ako gitarista skupiny IMT Smile, ako gitarista sprevádzal niekoľko rokov Janu Kirschner, založil skupinu Stereo, pomohol na začiatku kariéry Adamovi Ďuricovi. Pred tromi rokmi založil formáciu Peter Bič Project, s ktorou vydal v máji 2010 album Peter Bič. Singlami z neho boli piesne Dážď, Chceme to a Sometimes. S pesničkou Dážď súťažili aj v národnom kole piesňovej súťaže Eurosong 2010. Boli predkapelou koncertu švédskej kapely Roxette pri ich košickom koncerte 6. júna minulého roku. V súčasnosti zbierajú domáce aj zahraničné úspechy so skladbou Hey Now, ku ktorej nakrútili aj videoklip.