Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Kultúra

VIDEO: Peter Bič Project predstavuje singel a klip Tam za tou bránou

Screenshot z Youtube videa s názvom Tam za tou bránou od skupiny Peter Bič Projekt. Foto: Screenshot z Youtube videa

Najbližší koncert odohrá skupina už túto sobotu 9. apríla v bratislavskom klube MMC.

Bratislava 7. apríla (TASR) – Skupina Peter Bič Project predstavuje ďalšiu skladbu Tam za tou bránou z úspešného albumu Hlava. Pieseň vychádza nielen ako singel, ale dostala aj svoju video podobu. Režisérom je Jaroslav Jaris Vaľko, a v klipe sa objavia iba protagonisti Peter Bič a Viktória Vargová. TASR o tom informoval PR manažér Tomáš Karpel.

„Pieseň má veľmi intímnu atmosféru a text. Preto sme urobili klip, v ktorom sme mali ambíciu zosúladiť to,“ hovorí o videoklipe Peter Bič a dodáva: „Text napísal Vlado Krausz, a je naozaj veľmi pekný, preto sme sa rozhodli pre systém lyric videa.“



Skupina sa len pred niekoľkými dňami stala laureátom 25. ročníka Krištáľového krídla v kategórii hudba a už 27. apríla sa dozvie, ako sa jej podarilo obstáť na oceneniach Anděl 2021 v kategórii Slovenský album.

„Je to pre nás veľká česť získať ceny, za ktoré hlasuje odborná porota. Ale nie o nič väčšia, ako keď nás fanúšikovia ocenia potleskom na koncerte. Obmenil sa trošku aj náš koncertný repertoár. Trošku sme sa rozrástli o ďalšieho člena, pribudnú piesne z albumu Hlava, ale, samozrejme, nebudú chýbať aj piesne, ktoré naši poslucháči už veľmi dobre poznajú, teší nás, že si ľudia si pýtajú aj nové skladby, preto im s radosťou vyhovieme,“ doplnil Peter Bič.

Najbližší koncert odohrá skupina už túto sobotu 9. apríla v bratislavskom klube MMC.