Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Speváčka Debbi vydáva dnes nový štúdiový album Love, Logic & Will

Foto: youtube

Svoju spevácku kariéru naštartovala 19-ročná speváčka Debbi hitom Touch The Sun, ktorý sa stal najhranejšou skladbou v roku 2011 v českom éteri.

Bratislava 15. apríla (TASR) – Dnes vychádza druhý štúdiový album speváčky Debbi s názvom Love, Logic & Will.

Vznikal takmer celý uplynulý rok v pražskom nahrávacom štúdiu RePrague pod vedením producenta Martina Ledvinu.

O repertoár sa tentokrát autorsky najväčšou mierou postaral práve sám Martin Ledvina, ale svojimi skladbami prispela aj Jana Kirschner a Samuel Hora, ale aj rock'n'rollová legenda, Čechoameričan Ivan Král, ktorý si zaspieval na novom albume s Debbi duet How Can I Resist You.

"Nahrávanie trvalo presne rok. Zdá sa to byť dlhá doba, ale veľmi nám záležalo na výsledku. Chceli sme sa posunúť, nechceli sme už na albume popevky ako La, La alebo Touch The Sun. Sú to dobré pesničky a stále ich radi hráme, ale chceli sme urobiť krok dopredu tak so zvukom albumu, ako aj spôsobom spievania. Takže sme vyberali z ešte väčšieho množstva skladieb. Veľa sme v štúdiu džemovali a experimentovali. Však ma aj občas chytila panika, že iba skúšame, hráme a výsledok nie je. Nakoniec sa ten čas ukázal ako potrebný preto, aby sa všetci posunuli ďalej. Som presvedčená, že sa to podarilo. Nahrávanie sme si užívali a výsledok podľa mňa stojí zato,“ uviedla pre médiá speváčka.



Album ponúka dvanásť nových piesní, sú nimi Love, Logic & Will (part I), Love, Logic & Will (part II), This Is It, You Take Me There, Your Physical Presence, Miss You, Hey You, It's Not Hard, How Can I Resist You (feat. Ivan Král), Take This Song a dva bonusy By My Side a Ležím v Tvé blízkosti (feat. Lipo).

Svoju spevácku kariéru naštartovala 19-ročná speváčka Debbi hitom Touch The Sun, ktorý sa stal najhranejšou skladbou v roku 2011 v českom éteri a zároveň získal prestížne ocenenie Anděl v kategórii Skladba roka. Ďalším hitom sa stala letná pesnička La, La a v minulom roku speváčka vokálne pomohla rapperovi Lipovi v jeho pesničke Ležím v Tvé blízkosti. Takmer okamžite sa stala veľkým internetovým a následne aj rádiovým hitom, čím sa Debbi so svojím nezameniteľným "chorým" hlasom nastálo zahniezdila v najvyšších rotáciách českých rádií. Na tieto úspechy nadväzuje aj prvý oficiálny singel z nového albumu You Take Me There. Balada pinkovských rozmerov, na ktorých je jasne poznať, aký veľký kus práce so svojím hlasom speváčka za posledné dva roky spravila, je jednou z najhranejších skladieb v českom éteri.