Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Speváčka Iveta Bartošová, jej partner i ctiteľ sú už opäť v Česku

IVETA BARTOŠOVÁ. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Samotná Bartošová si vraj z uplynulých dní toho mnoho nepamätá, jej partner sa na spomínaného ctiteľa údajne nehnevá.

Praha 15. júla (TASR) - Česká speváčka Iveta Bartošová, ktorá bola od predminulého týždňa nezvestná a pátrala po nej česká polícia v spolupráci so zahraničnými partnermi, je od víkendu opäť vo vlasti.

Do Česka sa medzičasom vrátil nielen jej partner Josef Rychtář, ktorý za ňou vycestoval, ale aj jej obdivovateľ Zdeněk Macura, muž označovaný v uplynulých dňoch za Bartošovej únoscu.

Podľa jeho slov pre portál bulvárneho denníka Blesk sa speváčka cestou do Talianska podrobila v Rakúsku CT vyšetreniu, ktoré ukázalo nejaké fraktúry v tvárovej oblasti, ako aj minikrvácanie do mozgu, o ktorom lekári povedali, že sa samo zastaví. Ivetu Bartošovú si vraj chceli v nemocničnom zariadení ponechať, ale ona to odmietla. "Ja si myslím, že kvôli alkoholu, pretože ten by jej tam nedali," vyhlásil pre Blesk.cz Macura.

Bartošovej zlý zdravotný stav potvrdili i lekári počas prehliadky v dome jej niekdajšieho talianskeho milenca Domenica Martucciho. Ani českou stranou privolaný lekár neodporučil ďalšie cestovanie bez zdravotníckeho sprievodu, čo však speváčka nerešpektovala a Martucciho dom opustila v spoločnosti Rychtářa.

Ten iba nedávno verejne prisľúbil, že ju okamžite po návrate do vlasti zverí do rúk odborníkov, aby sa liečila zo závislosti. Aktuálne hovorí, že tomu budú musieť predchádzať konzultácie s jej blízkymi a znalcami na danú problematiku.

Samotná Bartošová si vraj z uplynulých dní toho mnoho nepamätá, jej partner sa na spomínaného ctiteľa údajne nehnevá, aj keď na neho v nie tak dávnej minulosti podal trestné oznámenie. "Nemôžem povedať, že je vo mne hnev. Je to skôr sklamanie z toho, že ten človek sa staval do úlohy ochrancu a tvrdil, ako jej chce pomôcť, a tak sa zachová. Človek, ktorý sa obracia na Boha, v ktorého verí, sa tak určite nechová," citoval Rychtářa Blesk.cz. "Nebudeme sa vyjadrovať vôbec k žiadnym okolnostiam, čo bolo v Taliansku. Vec bude odovzdaná Polícii ČR," vyhlásil Rychtář podľa iDNES.cz.