Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Kultúra

Speváčka Klaudia Vens predstavuje pieseň Nedá sa ujsť

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

Po úspešnej premiére singlu Žijem vydala speváčka Klaudia Vens debutový album s ďalšími šiestimi skladbami, za ktorými sa skrývajú aj osobné príbehy z jej života

Bratislava 21. októbra (TASR) – Mladá slovenská speváčka Klaudia Vens predstavuje pieseň Nedá sa ujsť. Pochádza z jej debutového EP s názvom Žijem. TASR o tom informovala PR manažérka Michaela Salajová.

Po úspešnej premiére singlu Žijem vydala speváčka Klaudia Vens debutový album s ďalšími šiestimi skladbami, za ktorými sa skrývajú aj osobné príbehy z jej života. "Ku každej z piesní mám blízky vzťah, ale ak by som mala vybrať jednu, ktorá vystihuje moje momentálne pocity a zároveň je pre mňa aktuálnou už niekoľko rokov, bola by to skladba Nedá sa ujsť. Pieseň som napísala pred viac ako tromi rokmi a nič by som na nej obsahovo nemenila ani dnes. Keď mám chuť si len tak zaspievať, vždy siahnem po tejto piesni. Živo si pamätám na moment, keď som pieseň napísala, aj na pocit úľavy, ktorý po nej prišiel. Rada si užívam svoje emócie a keď som sama, oddávam sa im, pretože vždy ma niekam posunú," hovorí speváčka.

Klaudia ako interpretka a väčšinová autorka EP hudobne spolupracovala s renomovanou produkčnou skupinou Randall Group Production, v ktorej produkcii je vydaný celý album. "Logisticky som si nevybrala najjednoduchšiu cestu, dochádzala som z Košíc alebo z Prahy, ale neľutovala som ani sekundu. Spolupráca bola jednoduchá, komunikovalo sa mi ľahko, vo všetkom sme si rozumeli, s výsledkom som bola spokojná, vždy bol priestor na diskusiu a celková atmosféra bola tvorivá a pohodová," doplnila Klaudia.


"Spev a tvorba je terapia, bez ktorej si neviem svoj život predstaviť. Možno sa nájde niekto, kto to cíti podobne ako ja a v mojich piesňach sa nájde. To uvidíme. Okrem toho sa aktívne venujem výučbe spevu, keďže to je odbor, ktorý som vyštudovala, a to ma v živote tiež veľmi naplňuje. Všetko, čo robím, sa točí okolo hudby a spevu, takže je to krásne," dodala k ďalším plánom interpretka.