Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Kultúra

Speváčka Natália predstavuje letnú pieseň Nehovor, že sa nedá

Ilustračná fotografia. Foto: TERAZ.sk

K piesni Nehovor, že sa nedá vznikol aj videoklip, ktorý režíroval Zoltán Eliáš. Jeho príbeh dokresľuje posolstvo skladby. Nakrúcali ho v troch rôznych lokalitách v priebehu jedného dňa.

Bratislava 24. júna (TASR) - Speváčka Natália Grünwald má ďalšiu novinku. Po úspešnom prijatí pesničky Tí, čo snívajú prichádza s druhým singlom Nehovor, že sa nedá z pripravovaného debutového albumu. Vznikal opäť v osvedčenom autorsko-producentskom tíme, Natália ako autorka hudby, Peter Šíma ako aranžér aj hudobný producent a Miro Jurika ako textár. Už názov napovedá, že okrem príjemnej letnej pohody má pieseň aj vyšší cieľ, a to motivovať na lepšie vnímanie života so všetkým, čo nám každý deň prináša. TASR o tom informoval PR manažér Rado Mešša.

"Skladba vznikla podľa môjho hudobného nápadu. Peťo ho zaranžoval a dotvoril. Chceli sme, aby mala letnú náladu a zároveň ľudí pohladila na duši. Zo všetkého, čo sa okolo nás deje, sme už dosť unavení a máme tendenciu strácať motiváciu. Ale stále platí, že vždy sa dá nájsť cesta, ako sa z toho dostať," povedala o svojej novinke speváčka. "Nahrávanie som si v štúdiu dokonale užívala. Producent Peťo Šíma je veľmi príjemný človek, s ktorým sa vynikajúco robí. Textár Miro Jurika zas vie vždy presne vystihnúť to, čo chcem v skladbe povedať, preto sa mi s nimi veľmi dobre spolupracuje," dodala.

K piesni Nehovor, že sa nedá vznikol aj videoklip, ktorý režíroval Zoltán Eliáš. Jeho príbeh dokresľuje posolstvo skladby. Nakrúcali ho v troch rôznych lokalitách v priebehu jedného dňa.

"Bolo to celkom náročné, ale výsledok stojí za to. Kameraman a režisér Zoli Eliáš je veľmi talentovaný mladý chalan, ktorý vie robiť zázraky doslova na počkanie. Obdivujem aj výkony hercov, ktorí s nami v klipe účinkovali a vytvorili príbeh mladej dvojice, ktorá zistí, že len vtedy, ak dokáže prekonávať prekážky, bude spolu silnejšia a život bude krajší," povedala o svojom novom videoklipe speváčka.