Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Spevák Ed Sheeran organizuje koncert v rámci futbalového Eura

Spevák Ed Sheeran, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Koncert UEFA Euro 2020 sa uskutoční 25. júna na štadióne Ipswich Town a virtuálne sa ho bude dať zadarmo vidieť na hudobníkovom tiktokovom profile.

Bratislava 9. júna (TASR) – Známy spevák Ed Sheeran organizuje koncert v rámci futbalového Eura. Oznámil to v spoločnosti slávneho futbalistu Davida Beckhama prostredníctvom sociálnych sietí. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

Koncert UEFA Euro 2020 sa uskutoční 25. júna na štadióne Ipswich Town a virtuálne sa ho bude dať zadarmo vidieť na hudobníkovom tiktokovom profile. Sheeran vo videu, ktoré zdieľal na tejto sociálnej sieti, uviedol, že okrem populárnych hitov prvýkrát zahrá i novú skladbu, čo vyvolalo vlnu špekulácií, či hovoril o predvianočnej piesni Afterglow alebo či sa fanúšikovia dočkajú úplnej novinky. Šou sa bude ešte dvakrát reprízovať 26. júna a 9. júla.

Spevák minulý rok v Anglicku získal dve špeciálne ocenenia a obe sa týkali britských hitparádových rekordov. V rokoch 2010 – 2019 strávil dokopy 79 týždňov na prvom mieste singlového či albumového rebríčka a navyše s 12 projektmi, čo sa nikomu inému nepodarilo. Podľa spoločnosti, ktorá sleduje oficiálne štatistiky a zverejňuje ostrovné 'charts', je tak najúspešnejším interpretom dekády.