Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Spevák Michael Bublé s manželkou sa tešia na potomka

Michael Bublé s manželkou Foto: TASR/AP Photo

Budúca mamička prostredníctvom videoportálu You Tube zverejnila vo štvrtok ultrazvukovú snímku s nápisom Mini Bublé.

New York 26. januára (TASR) - Kanadský spevák taliansko-chorvátskeho pôvodu Michael Bublé a jeho argentínska manželka, herečka Luisana Lopilato (26) sa tešia na prírastok do rodiny.

Informáciu o herečkinom tehotenstve potvrdil medzičasom aj spevákov hovorca. Po prvý raz tak však učinila budúca mamička, ktorá prostredníctvom videoportálu You Tube zverejnila vo štvrtok ultrazvukovú snímku s nápisom Mini Bublé. Videoklip má už na svojej oficiálnej stránke aj hrdý budúci otec. Pár celebrít tvorí manželskú dvojicu od apríla 2011.

Všestranný rodák z kanadského Bunbury, ktorý má na konte viac ako 30 miliónov predaných nosičov zvukových záznamov a štyri prakticky vypredané svetové turné, je laureátom viacerých prestížnych ocenení. Michael Bublé vystúpi v období od 30. júna do 20. júla 2013 na 15 koncertoch v O2 arénach v Londýne a Dubline.

Rodáčka z Buenos Aires má za sebou už úspešnú kariéru herečky s viacerými oceneniami, speváčky i modelky. Popularitu v celej Latinskej Amerike jej zabezpečil už herecký debut v telenovele Chiquititas (1999), neskôr si však Luisana Loreley Lopilato, ktorej brat Dario sa tiež venuje herectvu, zahrala aj v ďalších produkciách. So skupinou Erreway má na konte už štyri albumy.