Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Štartuje predpredaj lístkov na Pohoda on the Ground

Ilustračná snímka. Foto: FOTO TASR - Radovan Stoklasa

Pohoda on the Ground otvorí svoje brány každý deň o 11.00 h, program sa začne o 15.00 h a skončí sa tradičným vítaním slnka

Bratislava 17. mája (TASR) - Predpredaj lístkov na sériu piatich festivalov so spoločným názvom Pohoda on the Ground štartuje v pondelok o 12.00 h na webstránke festivalu. Organizátori zverejnili aj kompletný program klubov. Podujatie sa uskutoční 7. až 11. júla na trenčianskom letisku. TASR o tom informoval PR manažér Anton Repka.

Pohoda on the Ground má dennú kapacitu 1000 ľudí (zatiaľ vrátane organizátorov a účinkujúcich). V predaji tak bude dokopy 750 vstupeniek na deň. "Prvých 200 z nich dostali pre svojich fanúšikov jednotlivé kluby, niektoré už svoj kontingent vypredali. Na jednu osobu je možné zakúpiť maximálne štyri vstupenky," avizujú organizátori festivalu, na ktorom sa predstavia desiatky umelcov. Pohoda už skôr zverejnila program hlavného pódia, ktorý bude zameraný na zahraničné kapely. Tento program sa na rozdiel od klubového meniť v rámci jednotlivých dní nebude, predstavia sa Black Midi, Black Country, New Road, Dry Cleaning, Vrbovskí víťazi s Komorným orchestrom mesta Trenčín, Pengshui, Fulu Miziki a Murman Tsuladze.

Jedným z leitmotívov festivalu je podpora domácej klubovej scény. Práve ľudia z desiatich klubov naprieč celým Slovenskom pripravia väčšinu programu. Kurátormi dvoch klubových festivalových pódií sú Hangár, Bombura, Fuga, Diera do sveta, Stromoradie, 69, Collosseum, WAX, Záhrada a Hájovňa.

Pohoda on the Ground otvorí svoje brány každý deň o 11.00 h, program sa začne o 15.00 h a skončí sa tradičným vítaním slnka. Areál festivalu bude nutné opustiť do 10.00 h nasledujúceho dňa. "Ak si niekto kúpi lístky na viac dní, bude musieť po každom absolvovanom dni opustiť areál a opätovne prejsť bránami festivalu a podstúpiť všetky procedúry v súlade s nariadeniami RÚVZ platnými v tom čase," odkazujú organizátori. Viac odpovedí na často kladené otázky zverejnia v sekcii FAQ na www.pohodafestival.sk.