Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Talianska diva Claudia Cardinalová tvrdí, že nikdy nebojovala s časom

Claudia Cardinalová prichádza na festival v španielskom San Sebastiane. Foto: TASR/AP

Claudia Cardinalová si v najnovšom filme španielskeho režiséra a producenta Fernanda Truebu - El artista y la modelo (Umelec a model) - zahrala manželku a bývalú múzu zostarnutého umelca.

San Sebastian 25. septembra (TASR) - Talianska filmová diva Claudia Cardinalová nechcela bojovať s časom a považuje starnutie za prirodzený proces. Herečka však vsadila na aktívny život.

"Nikdy som sa nepokúsila zastaviť tok času," prezradila dnes umelkyňa na medzinárodnom filmovom festivale v španielskom San Sebastiane.

Ako ďalej povedala 74-ročná herečka, nikdy si nedala robiť lifting tváre alebo podobné procedúry. V prvom rade bola vždy veľmi aktívna, účinkovala v 130 filmoch a naďalej pracuje.

Cardinalová si v najnovšom filme španielskeho režiséra a producenta Fernanda Truebu - El artista y la modelo (Umelec a model) - zahrala manželku a bývalú múzu zostarnutého umelca.

Čierno-biely film s Cardinalovou je považovaný za jedného z hlavných favoritov hlavnej ceny festivalu, Zlatej mušle, informovala tlačová agentúra DPA.