Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Termín koncertu Ennio Morricone bol preložený na október 2014

Ennio Morricone legendárny skladateľ filmovej hudby z dôvodu zranenia prekladá termín svojho koncertu v Bratislave.

Foto: JVS GROUP s. r. o.

Bratislava 4. apríla (OTS) - Ennio Morricone, oskarový tvorca filmovej hudby sa ospravedlňuje všetkým svojim fanúšikom, z dôvodu nečakaného zranenia bol nútený presunúť avizovaný termín svojho koncertu v Bratislave. Koncert sa mal uskutočniť v sobotu, dňa 5. apríla 2014 o 20:00 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Slovnaft Aréne v Bratislave.

V rámci celého turné Maestra sa okrem bratislavského koncertu presúvajú aj koncerty v Mníchove, Luxembursku, Belgicku a Holandsku.

Usporiadateľská agentúra JVS Group si dovoľuje sprostredkovať jeho osobný odkaz a ospravedlnenie všetkým fanúšikom: „Drahí priatelia, je mi veľmi ľúto, že vás musím sklamať, musel som ísť na operáciu a moji lekári mi prísne zakázali koncertovanie v najbližšom čase. Dúfal som, že svoj názor zmenia, ale žiaľ stále na tom trvajú. Teším sa však na stretnutie s Vami neskôr," Ennio Morricone, Rím.

Usporiadateľská agentúra JVS Group si zároveň dovoľuje informovať, že náhradný termín zrušeného koncertu Ennio Morricone bude 6. októbra 2014 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v bratislavskej Sovnaft Aréne o 20. hodine.

Všetky zakúpené vstupenky zostávajú platné na nový termín koncertu Ennio Morricone, ktorý bude 6. októbra 2014.

V prípade akýchkoľvek nejasností je možné kontaktovať usporiadateľskú agentúru JVS Group mailom: vstupenky@jvsgroup.cz alebo pobočky siete Ticketportal, či webové stránky www.ticketportal.sk

Usporiadateľská agentúra JVS Group ako aj samotný Maestro Ennio Morricone sa ešte raz hlboko ospravedlňujú všetkým fanúšikom, ktorým tak spôsobili zrušenie ich sobotňajšieho programu a ďakuje za trpezlivosť pri čakaní na nový termín koncertu, ktorý bude 6. októbra 2014 v bratislavskej Slovnaft Aréne.