Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Kultúra

The Umbilical Brothers sa vrátia na Slovensko

The Umbilical Brothers Foto: Youtube

Komici The Umbilical Brohers boli hosťami šou takých osobností ako Larry King, David Letterman či Jay Leno.

Bratislava 2. decembra (TASR) - Austrálske komediálne duo, ktoré celý svet pozná ako The Umbilical Brothers, sa po druhý raz chystá na Slovensko. "Vo februári sa The Umbilical Brothers podarilo vypredať bratislavský Istropolis a posilnení touto pozitívnou skúsenosťou sa opäť chystajú zaútočiť na slovenského diváka," TASR informovala PR manažérka Nikoleta Kováčová.

Shane Dundas a David Collins vo svojich vystúpeniach kombinujú pantomímu s dialógom, bábkami, groteskami, vokálnymi zvukovými efektmi a vo veľkej miere do nich zapájajú aj divákov, čím pre návštevníkov šou vytvárajú neopakovateľné zážitky. Svetoznámi zabávači si svoju slovenskú premiéru pochvaľovali. "Môžem úprimne povedať, že som nikdy v žiadnej inej krajine nevypil toľko vodky. A to sme boli aj v Rusku! Ešte tri mesiace po turné som sa snažil vytriezvieť," prezradil David a jeho kolega Shane dodal: "Milujem Slovensko. To prijatie bolo úžasné."

The Umbilical Brothers predstavia svoju šou Don't Explain v bratislavskom Istropolise 29. apríla. V sieti Ticketportal môžu záujemcovia získať aj VIP lístky, ktoré okrem občerstvenia po predstavení zahŕňajú aj stretnutie s dvojicou.



Komici The Umbilical Brohers boli hosťami šou takých osobností ako Larry King, David Letterman či Jay Leno. So svojimi kúskami sa predstavili na komediálnom festivale Cat Laughs v Melbourne, v opere v Sydney, na známom festivale Fringe v Edinburghu, kde získali Choice Critics' Award, boli nominovaní na prestížnu Perrier Award. Hosťovali dokonca na Woodstocku a umiestnili sa medzi 100 najkreatívnejšími ľuďmi zábavného priemyslu podľa Entertainment Weekly.