Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

The Uniques na festivale New Generation – Day_FM

The Uniques Foto: New Generation – Day_FM

Slovenská indie pop-rocková kapela The Uniques sa postupom času dostáva čoraz viac do povedomia ľudí.

Bratislava 5. novembra (TERAZ.sk - OTS) – Slovenská indie pop-rocková kapela The Uniques sa postupom času dostáva čoraz viac do povedomia ľudí a v nemalej miere k tomu prispelo aj ocenenie ich albumu From The Dust, ktoré hudobníci získali na Radio_Head Awards 2010.

Kapela sa netají svojimi ambíciami zaujať aj zahraničné publikum, čomu nasvedčovalo ich niekoľkomesačné pôsobenie v Berlíne. V súčasnosti sa členovia kapely zameriavajú na nahrávanie ich nového albumu, ktorého názov zatiaľ nechcú zverejniť, avšak prezrádzajú, že album bude žánrovo rozmanitejší. Koncertnú činnosť presúvajú na budúci rok a s ňou plánujú predstaviť aj novú live show.



Napriek tomu máte jedinečnú možnosť ich vidieť hrať na živo ešte posledný krát v aktuálnom roku, pretože budú účinkovať 10.11.2012 na bratislavskom jednodňovom festivale New Generation – Day_FM, na ktorom zároveň predstavia dve piesne z nového albumu. Festival sa uskutoční 10.novembra zároveň v štyroch rôznych kluboch, pričom The Uniques vystúpia ako headliner na stagei v Majestic Music Clube.

Bližšie info na www.ngd.sk

Predpredaj lístkov na ngd.interticket.sk