Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Till Lindemann, líder kapely Rammstein, vystúpi v Bratislave

Till Lindemann v klipe piesne Ich hasse Kinder. Foto: Youtube/Till Lindemann

Fanúšikovia sa môžu tešiť na množstvo experimentálnych a nekonvenčných hudobných nápadov, pôsobivé videoprojekcie a pyrotechnické efekty.

Bratislava 21. októbra (TASR) - Till Lindemann, líder kapely Rammstein vystúpi v Bratislave. V rámci Ich Hasse Kinder Tour 2022 sa predstaví 22. januára budúceho roka v Incheba Expo Aréne a ponúkne nové aj staré piesne, brutálne videá a špeciálne efekty. TASR o tom informovala PR manažérka Nora Krchňáková.

Líder najväčšej nemeckej skupiny Rammstein, talentovaný hudobník, veľký poet a fenomén na hudobnej scéne. To je spevák a skladateľ Till Lindemann, ktorý má neuveriteľnú charizmu, famóznu hlasovú silu a niekedy až desivú energiu. Milujú ho milióny fanúšikov na celom svete, ktorí si nenechajú ujsť ani jedno turné. Jeho koncerty sú pôsobivé ako sopečná erupcia, plné vizuálnych efektov a pyrotechniky.

Till, 58-ročný spevák, si tentoraz so sebou na turné neberie svojho švédskeho kolegu z projektu Lindemann, predstaví však skladby z oboch albumov. Till Lindemann a Peter Tägtgren vydali v júni 2015 debutový album Skills In Pills, ktorý sa stretol s vrelým prijatím nielen fanúšikov, vďaka kontroverzným textom piesní a sprievodným klipom sa dostal aj do povedomia širšej hudobnej verejnosti. Druhý hudobný počin s názvom F & M vyšiel v novembri 2019 a obsahuje skladby Steh auf, Ich weiss es nicht a Knebel.



V hlavnom meste Slovenska predstaví Till Lindemann svoje vlastné Ich Hasse Kinder Tour 2022. Fanúšikovia sa môžu tešiť na množstvo experimentálnych a nekonvenčných hudobných nápadov, pôsobivé videoprojekcie a pyrotechnické efekty.

Organizátori upozorňujú, že koncert je určený osobám starším ako 18 rokov. Bude prebiehať v režime OTP podľa platnej vyhlášky.