Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Kultúra

Turné Lola Marsh sa presúva na február 2021

Speváčka Lola Marsh počas vystúpenia na 20. ročníku multižánrového festivalu Pohoda na letisku v Trenčíne 9. júla 2016, archívne foto. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Situáciu komplikuje aj fakt, že Izrael stále nie je na zozname bezpečných krajín EÚ, informoval PR manažér festivalu Pohoda Anton Repka.

Bratislava 17. júla (TASR) - Izraelská kapela Lola Marsh, ktorú slovenskí fanúšikovia mali možnosť spoznať premiérovo na Pohode 2014, tento rok na Slovensko nezavíta. Manažment kapely sa pre komplikovanú situáciu v súvislosti s pandémiou rozhodol presunúť stredoeurópske turné zo septembra na február 2021.

"Situáciu komplikuje aj fakt, že Izrael stále nie je na zozname bezpečných krajín EÚ. Kapela sa každopádne nevie dočkať, keď sa opäť vráti na Slovensko a naživo predvedie piesne z nového albumu Someday Tomorrow Maybe," informoval TASR PR manažér festivalu Pohoda Anton Repka.

Dodal, že majitelia vstupeniek na pôvodné koncerty si ich môžu uplatniť na presunuté termíny. V prípade, že im nové termíny nevyhovujú, môžu požiadať o stornovanie lístka a vrátenie peňazí.

Lola Marsh sa slovenským fanúšikom predstaví v nových termínoch - 23. februára v Žiline, o deň neskôr v Trenčíne a 25. februára v Bratislave.