Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Kultúra

Turné Queen Symphonic odkladá na jar 2022

Vzhľadom na súčasné epidemické opatrenia sa turné Queen Symphonic odkladá na jar 2022. Foto: JVS Group

Vzhľadom na súčasné epidemické opatrenia sa turné Queen Symphonic odkladá na jar 2022

Bratislava 12. novembra (OTS) - Veľkolepá hudobná show Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience obsadená speváckymi hviezdami londýnskeho West-Endu bohužiaľ musí preložiť svoju slovenskú premiéru na jar 2022. Všetky vstupenky zakúpené na pôvodný koncert zostávajú naďalej v platnosti.

Jedinečné spojenie symfonického orchestra a živej rockovej kapely predvedie najznámejšie hity ikonickej britskej skupiny Queen až na jar 2022. Na predstavení sa podieľal samotný gitarista Queen – Brian May. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na hity ako I Want it All, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody a ďalšie, v podaní niekoľkých desiatok hudobníkov.

„Vďaka pochopeniu manažmentu celej show sa nám našťastie podarilo nájsť náhradný termín v máji 2022. Covidová situácia bohužiaľ naďalej trápi celú Európu a rôzne opatrenia jednotlivých vlád nám znemožňujú toto turné uskutočniť v novembrovom termíne,“ komentuje situáciu riaditeľ produkcie usporiadateľskej agentúry JVS GROUP Petr Suchánek.

Hudobnú show, počas ktorej čaká na divákov spojenie veľkého symfonického orchestra, rockovej kapely a najlepších londýnskych muzikálových spevákov už videli milióny fanúšikov po celom svete. V samotnej Británii má toto turné viac ako tridsať zastávok pre 150-tisíc divákov.

Nové termíny Queen Symphonic A Rock Band & Orchestra Experience:
16. 5. 2022 Bratislava Slovensko
17. 5. 2022 Praha Česká republika
19. 5. 2022 Krakov Poľsko

Všetky zakúpené vstupenky zostávajú naďalej v platnosti, akcia sa bude organizovať v rovnakých koncertných priestoroch, takže diváci dostanú aj v novom termíne rovnaké miesto, ktoré si pôvodne v predpredaji vybrali.