Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Kultúra

Projekt SND Letné nedele predstaví aj Divadlo na hojdačke

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Martin Baumann

Aktuálny nedeľný program pre detského diváka otvorí o 14.30 h Divadlo ŠiBe s predstavením Lietajúca Alžbetka.

Bratislava 30. augusta (TASR) - Slovenské národné divadlo (SND) v letnom období otvorilo svoj netradičný priestor pred novou budovou, kde prináša od konca júla projekt Letné piatky i letné nedele. Piatky patrili rôznym divadelným zoskupeniam, individuálnym tvorcom i performerom z rôznych častí Slovenska. Svoj obľúbený žáner si mohli nájsť priaznivci činoherných, performatívnych, tanečných i hudobných predstavení a koncertov. Okrem piatkov patrí divadelné námestie aj detským predstaveniam v prvú a poslednú augustovú nedeľu.

Aktuálny nedeľný program pre detského diváka otvorí o 14.30 h Divadlo ŠiBe s predstavením Lietajúca Alžbetka. Divadlo SpozaVoza odohrá predstavenie Tajomstvo oceánu o 16.30 h. Fedor z krajiny Mala sa malým divákom predstaví o 18.00 h v rovnomennej hre Divadla na hojdačke. Projekt Letné nedele uzavrie o 21.00 h Teatro Colorato s divadlom pre rodiny Bejby Bajbl Band.

Organizátorom projektu je SND v spolupráci s Fondom na podporu umenia a pod záštitou ministerky kultúry SR Natálie Milanovej.