Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Videoklip Story Of Love ukazuje čriepky zo života J. Bon Joviho

Americký rockový spevák Jon Bon Jovi (uprostred s gitarou) . Foto: TASR/AP Photo

Hudobné zoskupenie Bon Jovi vzniklo v roku 1983.

Bratislava 15. apríla (TASR) - Americká kapela Bon Jovi, ktorú pred časom uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy, vydáva nový videoklip k aktuálnemu singlu Story Of Love. Ten je súčasťou ich pätnásteho štúdiového albumu 2020, ktorý zoskupenie vydalo vlani v októbri. TASR o tom informovala PR manažérka Andrea Čurná.



Video je inšpirované textom skladby a ukazuje čriepky z rodinného života speváka a skladateľa Jona Bon Joviho cez predtým nezverejnené rodinné fotografie a domáce videá. "Hoci som Story Of Love písal o svojej rodine, dúfam, že keď si ľudia pieseň vypočujú a pozrú sa na video, uvidia seba a svoju rodinu," komentoval novinku Bon Jovi.

Hudobné zoskupenie Bon Jovi vzniklo v roku 1983. Počas slávnej kariéry trvajúcej viac ako tri desaťročia si vybojovali miesto medzi najväčšími svetovými rockovými kapelami a boli uvedení aj do Rock'n'rollovej siene slávy. Na svojom konte majú viac ako 130 miliónov predaných albumov po celom svete a rozsiahly katalóg hitov. Skupina vypredala tisíce štadiónových koncertov vo viac ako 50 krajinách sveta pre viac než 35 miliónov fanúšikov. Výťažok zo vstupného na koncerty Bon Jovi len za posledné desaťročie presiahol jednu miliardu dolárov.