Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Vyžrebovali sme vstupenky na jarné džezové dni

Jarné Bratislavské Jazzové Dni tento rok prinesú do Bratislavy trojlístok skvelých hudobníkov a spevákov. A náš portál Vám priniesol možnosť vyhrať trikrát dve vstupenky na túto hudobnú udalosť.

Bratislava 22. mája (TERAZ.sk) - Jarné Bratislavské Jazzové Dni tento rok prinesú do Bratislavy trojlístok skvelých hudobníkov a spevákov. Funková legenda INCOGNITO patrí medzi popredné svetové kapely funku a vo svojich skladbách ho kombinuje so soulom a džezom, sa do Bratislavy vracia po deviatich rokov a predstaví najnovší album Surreal, ale aj svoje najznámejšie hity.

BUTTERSCOTCH je mladá americká speváčka a hudobníčka, ktorá zažiarila v šou "Amerika má talent", kde uchvátila nielen porotu, ale aj publikum a svetových hudobníkov, veď počas svojej krátkej kariéry už koncertovala s hviezdami ako Chick Corea, Bobby McFerrin, Marcus Miller ale aj Wyclef Jean či Stevie Wonder.

PETRA LIPU slovenskému fanúšikovi netreba špeciálne pripravovať. Zakladateľ džezákov a neúnavný propagátor džezu nevystupuje na BJD často, tento rok je však výnimočným a so špeciálnou kapelou odohrá Happy Birthday koncert ku svojmu životnému jubileu.

Napíšte nám, koľko rokov oslávi koncom mája a traja z vás vyhrajú vstupenky na jedno z najznámejších džezových podujatí na Slovensku.



Správna odpoveď je 70 rokov.
Vyžrebovali sme troch výhercov:
1. Katarína Kubačková
2. Stanislav Sýkora
3. Veronika Baroková

Výhercom gratulujeme a budeme ich kontaktovať.