Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Výstava Nostalgia okom ukáže Žiarčanom tvorbu Zuzany Zúbrikovej

Na snímke séria veľkoformátových fotografií, ktoré prezentuje fotografka Zuzana Zúbriková na výstave s názvom Nostalgia v Pohronskom múzeu v Novej Bani 8. februára 2020. Foto: EASYFOTO TASR - Jana Vodnáková

Výstava v MsKC bude verejnosti prístupná od 5. júna do 4. septembra.

Žiar nad Hronom 31. mája (TASR) - V Mestskom kultúrnom centre (MsKC) v Žiari nad Hronom odprezentuje na výstave Nostalgia okom svoju tvorbu domáca fotografka Zuzana Zúbriková.

Vo výstavnej sále budú môcť návštevníci MsKC obdivovať sumár jej fotografií, ktorý vznikol od roku 2017. "Vtedy vznikol najstarší výstavný súbor, nafotený v budove bývalej prevádzky Kysličnikáreň v Závode SNP. Najnovší súbor bol nafotený v januári tohto roku v zrenovovaných priestoroch kaštieľa," priblížila autorka.

Zúbriková sa venuje predovšetkým portrétnej a produktovej fotografii, foteniu módnych editoriálov, ale aj fotoreportáži a rodinných udalostí.

Výstava v MsKC bude verejnosti prístupná od 5. júna do 4. septembra. Jela Šuleková z MsKC informovala, že vernisáž sa uskutoční v piatok 5. júna, vzhľadom na hygienické protiepidemické opatrenia však bude počet návštevníkov na akcii limitovaný.