Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Magazín

Aj mužom záleží na vzhľade

- Slovensko zaznamenalo veľký úspech vo svete mužskej krásy. Máme piateho najkrajšieho muža na svete. Je ním Ján Haraslín. Foto: TASR/Dávid Novotný

Stále častejšie tak môžeme vidieť aktívnych chlapov, ktorí pred posedávaním pred telkou dávajú prednosť pohybu. Na toto ich rozhodnutie však rovnako ako u žien vplýva aj samotné okolie.

Bratislava 13. februára (OTS) - Niekto športuje preto, že ho to baví a dobíja ho energiou, no najmä vo vyšších postaveniach je vytváraný tlak aj na atraktívny vzhľad mužov.

Tento trend určite postrehli aj výrobcovia pánskej módy a kozmetiky. Už totiž nepostačuje len pena na holenie a čistý oblek. Trend sa tak postupne mení aj v mužskom šatníku. Muži sa chcú predsa taktiež páčiť a od istého veku si uvedomujú potrebu zvýšenej starostlivosti o svoje telo aj pleť, neraz im to pomôže aj v kariérnom raste.
Na vzhľade teda záleží, naviac telesnú záťaž naše telo rozhodne potrebuje. Preto je pravidelná návšteva fitnescentra určite správnym rozhodnutím. Nie každému však ide „len“ u udržanie, či zlepšenie zdravotného stavu. Tejto vášni totiž prepadne nejeden muž.

Naberanie svalového objemu je tak u mužov rovnako dôležité, ako strácanie hmotnosti u žien. Nie každý však má predpoklady k dokonale vypracovanej postave. Ak aj Vás tento sen stojí viac úsilia, ako by ste si želali, riešením môžu byť kreatíny. Sú to výživové doplnky, ktoré dopomôžu k želaným výsledkom. Viac sa o nich dozviete na www.fitexpres.sk.

Cvičenie je tak in, no nie všetky športy vyžadujú aj špeciálne oblečenie. Na beh, či posilňovanie postačuje aj vtipné pánske tričko. Ktovie, možno práve vďaka nemu spoznáte zaujímavých ľudí aj v posilňovni.

Svaly však nestačia. Pre Vaše sebavedomie je dôležitý aj pekný úsmev. Umožní to dostupné bielenie zubov.
Ak chcete zaujať, netreba zabúdať ani na oblečenie, no padnúci oblek doplňte aj o kvalitný opasok a elegantné hodinky Junghans, nájdete ich na www.hodinarstvo.sk.