Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Ako zladiť opasok s outfitom? 5 módnych tipov pre mužov

Ilustračné foto Foto: j.chizhe / Shutterstock.com

Správny opasok dokáže viac, než len držať nohavice – tento doplnok dokáže spojiť outfit, diktovať kód obliekania a dokonca môže byť sám o sebe výrazným kúskom. Dobrý opasok vám taktiež vydrží roky. Ak si zaobstaráte pár opaskov, ktoré sa vám páčia, môžete ich medzi sebou striedať a vydržia vám celé roky.

Bratislava 10. októbra (OTS) - Vyskúšajte stylingové tipy, ktoré môžu rozšíriť váš osobný zmysel pre módu a dodať vašim outfitom trendový nádych.

Myslite na svoje opasky ako na sezónne doplnky
Tak, ako sa sezóna prispôsobuje váš šatník, prispôsobujú sa tomu aj vaše opasky. Kožené opasky sa hodia v zime a na jeseň, zatiaľ čo látkové opasky sú ľahké na jar a leto.

Nie je však pravidlom, žeby ste nemohli napríklad opasky pánske kožené nosiť aj celoročne. Kvalitný kožený opasok sa určite bude hodiť počas celého roku, kedy ním môžete svoj outfit o niečo ozvláštniť nádychom luxusu.

Foto: ff-photo / Shutterstock.com

Prikloňte sa k zemitým tónom nohavíc
Pánske nohavice sa často dodávajú v tlmených farbách (béžová, olivová a khaki) a hnedé opasky sa môžu ľahko hodiť k tejto zemitej rodine. Zemité tónu sú ideálne ako do kancelárie, tak na večeri vonku s priateľmi. Podľa formálnosti udalosti môžete zladiť aj svoj opasok. Ak sa chystáte na nenormálnejšiu udalosť, siahnite kľudne po látkovom opasku. Ak sa chystáte na spoločenský večer, zlaďte zemité nohavice s koženým opaskom pre nádych luxusu.