Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Magazín

Alternative vodka zbiera medaily

Foto: Nestville Distillery

Prestížne ocenenie potvrdzuje, že Alternative vodka je skutočne svetovej kvality, čo si všimli už aj v zahraničí, odkiaľ si odniesla vzácne medaily, a to hneď päť krát!

Bratislava 6. júna (OTS) - Trikrát bronz a dvakrát striebro, každý variant vodky má svoju medailu.
Tieto prestížne ocenenia získala Alternative na svetovej súťaži United Vodka 2014.

V kategórii „Vodka“ získala striebornú medailu Alternative Exclusive .
V kategórii „Špeciál“ si Alternative odniesla tri bronzové medaily a jednu striebornú, ktorú si vyslúžila Alternative Mandarine.

Súťaž United Vodka sa koná každoročne v Belgicku, Francúzsku a ďalších krajinách s cieľom nájsť najlepšie alkoholické nápoje z celého sveta, uľahčiť postup značiek na nové trhy a informovať spotrebiteľov o kvalite produktov.

Vodka môže získať najviac 100 bodov. Hlavnými princípmi pri súťažnom ochutnávaní sú objektivita, nezávislosť hodnotení jednotlivých porotcov a absolútna anonymita. United Vodka je nezávislá medzinárodná súťaž, kde kvalitu produktu hodnotia iba skutoční odborníci, v porote zásadne nesídlia obchodníci, novinári, či médiá. Ocenenia v tejto súťaži sa stávajú symbolom európskej kvality ako pre spotrebiteľov, tak aj pre distribútorov. Alternative vodka tak jednoznačne ukázala, že sa nestratí ani v celosvetovej konkurencii.

Alternative Vodka je produktom Slovenskej technologickej novinky a to PMP (skrátene z angl. „process of magnetic polarization“). Unikátna metóda, proces magnetickej polarizácie predstavuje vo výrobe vodky skutočný prelom. Základom novej technológie je dosiahnutie „správnej“ orientácie väzieb medzi molekulami etanolu a vody v definovanom magnetickom poli. Molekula etanolu „obalená vodou“ pôsobí svojim nábojom na povrchu receptorovej bunky a zmenou polarizácie membrány vyvoláva chuťový vnem. Vďaka tomu Alternative vodka získava punc jemnosti, hebkosti a vysokú kvalitu vo vôni a chuti. Je jednoducho jedinečná, a to v každom slova zmysle.
Alternative vodka zbiera medaily
Foto: Nestville Distillery

Vyrába sa v piatich variantoch, jedna klasická čistá „exklusive“, a ostatné sa nesú v duchu štyroch ročných období: mojito - jar, mandarine - leto, cream - jeseň a Apple tea – zima.

Všetci, ktorí sa tešíte na leto, máme tu niečo pre Vás ! Keďže na každej letnej party nesmie chýbať osviežujúci miešaný drink, je tu príležitosť na tú pravú výhru.

Zabav sa a vyhraj 6 kartónov Alternative Vodky na Tvoju letnú party alebo 50x letný balíček od Alternative Vodky. Určite si nenechajte ujsť svoju letnú výhru. Podmienky sú veľmi jednoduché, žiadne zbytočné otázky a kvízy, stačí ak nám zašleš pokladničný blok o nákupe Alternative vodky v termíne od 1. Júna do 14. Júla 2014, na adresu Nestville Distillery, Hniezdne 471, 065 01 alebo preskenuj a zašli na e-mail.
Viac informácií a tiež podmienky súťaže nájdete na webe www.alternativevodka.sk

Žrebujeme v dňoch: 16., 23., 30. júna 2014 a tiež 7., 14. júla 2014
Tak si nenechajte svoju Alternative výhru újsť!