Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Magazín

Aplend novým obchodným partnerom nákupného spoločenstva Cashback World

Foto: Aplend

Členovia nákupného spoločenstva Cashback World majú odteraz možnosť získať atraktívne ubytovanie vo Vysokých Tatrách aj v Bratislave ešte výhodnejšie.

Bratislava 25. januára (OTS) - Novým partnerom nákupného spoločenstva Cashback World sa stala spoločnosť APLEND, popredný poskytovateľ ubytovania vo Vysokých Tatrách, ktorá pod značkou APLEND CITY, ponúka ubytovanie aj v Bratislave.

Spolupráca so spoločnosťou Cashback World je na veľmi vysokej úrovni, preto sme sa rozhodli zaradiť všetky zariadenia v rámci našej spoločnosti APLEND a APLEND CITY ako aj reštaurácie Koliba Kamzík do tohto systému. Veríme, že spolupráca bude mať pozitívny dopad na spokojnosť klientov ako aj na zvýšenú obsadenosť APLEND zariadení,“ uviedol Matej Matejka, projektový manažér spoločnosti APLEND.
Foto: Aplend

Spoločnosť APLEND patrí medzi popredných poskytovateľov ubytovacích služieb vo Vysokých Tatrách. Sieť ubytovacích zariadení tvoria štýlové dovolenkové apartmány, chaty, nádherné chatky, osobité vily a rozmanité dovolenkové domčeky. V roku 2016 pod značkou APLEND CITY rozšírila ponuku služieb o centrálne mestské hotely a apartmány v hlavnom meste. Ide napríklad o obľúbené ubytovacie zariadenia Resort Beatrice v Tatranskej Lomnici, Tatry Holiday Resort vo Veľkom Slavkove a Natur Resort vo Veľkej Lomnici. V Bratislave ide napríklad o Hotel Perugia alebo Hotel Michalska.
Foto: Aplend

Členovia nákupného spoločenstva Cashback World môžu získať Cashback vo výške 5 % pri platbe v ubytovacích zariadeniach APLEND a zvýhodniť si tak pobyt v Tatrách, alebo v hlavnom meste. Zároveň sa im okrem Cashbacku, teda vrátenia časti zaplatenej sumy späť, pripíše 6 Shopping points, čo sú vernostné body, ktoré môžu neskôr využiť na ďalšiu zľavu,“ uviedol Ľuboš Kravárik, generálny riaditeľ spoločnosti myWorld, prevádzkovateľ nákupného spoločenstva Cashback World.

Výhody nákupného spoločenstva Cashback World je možné využiť aj pri návšteve reštaurácií s názvom Koliba Kamzík v Bratislave a Starom Smokovci a získať 3 % Cashback a 2,5 Shopping points.
Kompletnú ponuku ubytovania APLEND nájdete na stránkach:
http://www.aplend.com/sk/
www.aplendcity.com/sk/
www.cashbackworld.com/sk