Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Ava Max vydala dlho očakávaný album Diamonds & Dancefloors

Americká speváčka Ava Max, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Ava v jednom rozhovore spomína na situáciu, keď v roku 2018 vo svojom byte v Los Angeles rozmýšľala nad tým, ako by potrebovala prelomovú pieseň, s ktorou by sa rozbehla.

Bratislava 1. februára (TASR) - Speváčka a skladateľka Ava Max z Atlantic Records vydala 27. januára dlho očakávaný druhý štúdiový album Diamonds & Dancefloors. Po debute Heaven & Hell albánsko-americká popová speváčka svojou novou platňou ponúka čistý dance-pop, keď v 14 skladbách predvádza svoje charakteristické elektro-popové melódie so syntetizátormi 90. rokov a nádychom disca. TASR o tom informovala PR manažérka Renáta Tomášová.

Ava v jednom rozhovore spomína na situáciu, keď v roku 2018 vo svojom byte v Los Angeles rozmýšľala nad tým, ako by potrebovala prelomovú pieseň, s ktorou by sa rozbehla. "Nikto to nevie, ale ja som sa psychicky zrútila," hovorí teraz, takmer po piatich rokoch. Kľakla si na kolená a začala sa modliť, hoci nie je pobožná. "Bože, prosím, ak počúvaš, musím zaplatiť za benzín. Mojim rodičom chcem kúpiť dom. Chcem len pomôcť ľuďom, ktorých milujem, a chcem vystupovať na veľkých pódiách, chcem mať fanúšikov a aby sa ľuďom páčila moja hudba. Ak pieseň Sweet But Psycho neurobí s mojou kariérou nič, tak končím," spomína, ako kričala z plných pľúc.

Max si pamätá, že začala plakať, ale rýchlo vstala, utrela si tvár a povedala si: "Preboha, dievča, daj sa dokopy." Našťastie ju vesmír vypočul a ona odvtedy valcuje hitparády so všetkými jej hitmi. Začiatkom januára prišla s piatym singlom s názvom One Of Us a vo februári plánuje vydať ďalší Cold As Ice z nového albumu.



One Of Us klip: