Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Zabehni si v lodičkách po 3000 EUR

Foto: MAFER s.r.o.

Obľúbený medzinárodný charitatívny projekt dorazil aj do Bratislavy. 7. septembra sa v Sade Janka Kráľa beží v lodičkách!

Bratislava 2. septembra (OTS) - 7. septembra sa v bratislavskom Sade Janka Kráľa bude bežať ako o život. Tento krát úplne netradične - na vysokých opätkoch! Zabehnúť v lodičkách si na EVA HIGH HEELS RUN budú môcť nielen jednotlivci, ale v rámci štafety aj celé tímy. Podobné charitatívne projekty sú vo svete obľúbené už niekoľko rokov, v Bratislave sa však v lodičkách bude 7. septembra pre dobrú vec bežať po prvý krát. Nabrať odvahu a obuť lodičky sa naozaj oplatí. Na opätkoch si môžete dobehnúť nielen po poukážku na nákupy v bratislavskom Auparku v hodnote 3.000 EUR, ale aj po ďalšie skvelé ceny! Ak aj práve nezvíťazíte, odnesiete si aspoň dobrý pocit, že ste svojou účasťou prispeli na dobrú vec. Výťažok z celej akcie totiž poputuje na podporu mladých športových talentov v spolupráci s Nadáciou TV JOJ.

HIGH HEELS RUN (alebo “Beh v lodičkách”) patrí v zahraničí medzi najobľúbenejšie medzinárodné charitatívne projekty, organizované každoročne v najväčších svetových metropolách pod rôznymi názvami (High Heels run, Stiletto Run). S obľubou sa ho zúčastňujú významné osobnosti zo sveta showbiznisu a športu. Beží sa na krátku, 150 metrovú trať a podmienkou účasti sú samozrejme lodičky s opätkom minimálne 7 cm. Tento rok sa v lodičkách pre dobrú vec pobeží po prvýkrát aj na Slovensku! V hlavnej úlohe tohoto jedinečného charitatívneho projektu, ktorý sa uskutoční v spolupráci s mesačníkom EVA 7. septembra 2013 v Sade Janka Kráľa v Bratislave, budú okrem nadšených milovníčok vysokých opätkov aj známe spisovateľky, autorky obľúbených „Evitoviek“ a moderátorky. Ľahostajnými nezostali ani slovenské celebrity, ktoré už teraz „žhavia“ svoje lodičky, pripravené na štart na tomto ojedinelom podujatí.

EVA HIGH HEELS RUN – to nebude len beh v lodičkách!
V sobotu 7. septembra sa v Sade Janka Kráľa môžete tešiť nielen na beh v lodičkách, ale aj na ďalšie netradične ladené behy na krátke a stredné trate: EVITAPRESS Štafetu v lodičkách, Beh s časopisom EVA, Párový beh pre zamilovaných, zábavný Beh s čivavami (a inými kabelkovými psíkmi), či detské preteky na odrážadlách. Počas celého dňa je pripravený aj bohatý sprievodný program: Dance fashion show, testovacie jazdy s Hyundai, či fotenie na titulku EVA v Beauty & fashion zóne...

Príďte stráviť nezabudnuteľný deň spoločne s nami! Nielen všetky milovníčky vysokých opätkov, ale i milovníci dobrej zábavy sa môžu zaregistrovať na www.behvlodickach.sk.