Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Pitt a Jolieová sa presťahujú do Afriky, vraj sa tam chcú i zosobášiť

Angelina Jolie a Brad Pitt prichádzajú na svetovú premiéru filmu s názvom World War Z v Londýne 2. júna 2013. Foto: TASR/AP

Dvojica si už v Sandhurste, predmestí Johannesburgu, prenajala dom.

Johannesburg 31. januára (TASR) - Americký herecký pár Brad Pitt a Angelina Jolie sa dočasne presťahuje do Juhoafrickej republiky, ale iba na čas nakrúcania snímky, na ktorej Brad Pitt spolupracuje s Georgeom Clooneym.

Dvojica si už v Sandhurste, predmestí Johannesburgu, prenajala dom, informovali miestne printové médiá, pričom bude platiť mesačné nájomné vo výške 7000 amerických dolárov, čo je v JAR vnímané ako mimoriadne vysoká suma.

Predbežne nie je jasné, či si pár vezme na juh čierneho kontinentu so sebou aj šesticu detí.

Obaja sa už v minulosti dlhší čas zdržiavali v Namíbii, kde Angelina v máji 2006 porodila ich prvé spoločné dieťa a kde miestne úrady ponúkli dvojici občianstvo pre ich dcérku Shiloh Nouvel.

Ako dnes s odvolaním sa na nemenované americké zdroje informoval internetový server lifeissavage.com, dvojica plánuje v JAR rozprávkovú vianočnú svadbu v nemenovanej dedinke neďaleko Johannesburgu. Túto správu však žiadne oficiálne zdroje nepotvrdili.