Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Brazílčanka dražila svoje panenstvo na internete

Ilustračné foto Foto: health.harvard.edu

Mladá žena nakoniec vydražila v prepočte 600-tisíc eur od záujemcu z Japonska.

Rio de Janeiro 25. októbra (TASR) - Dvadsaťročná Brazílčanka predala v stredu v internetovej dražbe svoje panenstvo v prepočte za 600.000 eur záujemcovi z Japonska.

Catarina Miglioriniová uviedla, že získané peniaze použije na financovanie štúdia na lekárskej fakulte, pričom časť venuje charitatívnym organizáciám venujúcim sa v Brazílii výstavbe domov pre chudobných.

Catarina sa s víťazným záujemcom, ktorý je zatiaľ známy len pod menom Nacu, stretne po prvýkrát v lietadle z Austrálie do Spojených štátov.

"Ak niekto urobí niečo len raz v živote, nemožno to považovať za jeho profesiu. Ak niekedy v živote urobíte dobrú fotografiu, nestanete sa hneď fotografom," odpovedala mladá žena na otázku novín Folha de Sao Paulo, či predaj panenstva nepovažuje za prostitúciu.

Internetový predaj panenstva zorganizoval austrálsky filmový režisér Justin Sisely, ktorý pripravuje dokumentárny film s názvom Virgins Wanted (Hľadajú sa panny). Vo filme nechce zobraziť intímne scény, sústredí sa na rozhovory s účastníkmi projektu. Už sa doň zapojil i istý mladý Rus, ktorý však prostredníctvom aukcie za svoje panictvo získal len 3000 dolárov (2300 eur), napísala agentúra DPA.