Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

CeraVe – najobľúbenejšie produkty

Ilustračné foto Foto: images72 / Shutterstock.com

Každá žena sa snaží pri výbere produktov starostlivosti o pleť nájsť ten, ktorý jej najviac vyhovuje a má najlepšie účinky.

Bratislava 30. júla (OTS) - Účinnosť krémov a iných prostriedkov závisí od ich zloženia. Používanie správneho krému alebo iného produktu je spoľahlivým spôsobom, ako zlepšiť stav pokožky. Na riešenie problémov so suchou a mastnou pokožkou môžete použiť kozmetiku CeraVe.

CeraVe je americká značka, ktorá bola, aj s podporou dermatológov, založená v roku 2006. Kľúčovou zložkou všetkých jej produktov je kombinácia troch ceramidov. Ceramidy sú lipidy (tuky), ktoré podporujú funkcie hydrolipidovej bariéry a pomáhajú udržiavať požadovanú úroveň hydratácie pokožky. Pri vývoji svojich produktov používa CeraVe technológiu MVE (Multi Vesicular Emulsions).

Produkty CeraVe sú vhodné aj pre alergikov, pretože neobsahujú sírany, parabény a vonné látky. Značka začala svoju históriu tromi produktmi, ktoré sa dodnes dobre predávajú: hydratačný krém, hydratačné mlieko a hydratačný krém-gél. CeraVe ponúka okolo 70 produktov vrátane krémov na opaľovanie, kozmetiky s retinolom, špeciálnej rady pre ľudí trpiacich psoriázou a detskej série.

Bestsellers:
1. Hydratačný krém Moisturizing je nemastný krém na tvár s kyselinou hyalurónovou. Je špeciálne vyvinutý pre suchú pokožku, ale je vhodný aj pre normálny typ pleti. Intenzívne hydratuje, udržuje vlhkosť, obnovuje ochrannú bariéru a zlepšuje tón tváre.
2. Ultraľahký PM Facial Moisturizing Lotion sa používa pred spaním. Lotion nielen dokonale zvlhčuje a upokojuje, ale aj celú noc obnovuje ochrannú bariéru pokožky. Produkt obsahuje zložky, ktoré majú priaznivý vplyv na stav pokožky. Kyselina hyalurónová zabraňuje vzniku predčasných vrások. Ceramidy podporujú prirodzenú schopnosť pokožky bojovať proti vonkajším negatívnym faktorom.
3. Eye Repair Cream je krém na starostlivosť o oblasť okolo očí. Rovnako ako všetky výrobky CeraVe, aj tento bol vyvinutý v spolupráci s dermatológmi. Produkt sa rýchlo vstrebáva a po aplikácii nezanecháva žiadne nepríjemné pocity. Krém s ľahkou textúrou sa jemne stará o citlivú pokožku okolo očí.
4. Opaľovací krém SPF 50 s ľahkou textúrou, ktorý (na rozdiel od mnohých krémov s SPF) nezanecháva na tvári nepríjemný film a rýchlo sa vstrebáva. Má upokojujúci účinok, zmierňuje začervenanie, chráni pred UVA a UVB lúčmi.
5. Hydratačný čistiaci krém - gél na umývanie bez mydla v zložení. Veľmi jemne, ale efektívne čistí pokožku bez jej vysušenia. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ceramidy, triglyceridy, glycerol, cholesterol, vazelínu, dimetikón a fosforečnan draselný.


Spoločnosť v súčasnosti ponúka širokú škálu produktov starostlivosti o pleť vyvinutých a odporúčaných odborníkmi. CeraVe to sú cenovo dostupné a účinné produkty na hydratáciu pokožky, obnovu a posilnenie jej prirodzenej ochrannej bariéry.