Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Chcete kvalitné články na svetových weboch? Skúste WhitePress®

Ilustračné foto Foto: SFIO CRACHO / Shutterstock.com

Kvalitné články sú vo väčšine prípadov základom pre propagáciu produktu či značky. Pokiaľ vytvoríte kvalitný obsah, ktorý bude pozostávať zo zmysluplného textu a nenútenej reklamy, môžete získať viac potenciálnych zákazníkov.

Bratislava 9. júna (OTS) - Dôležité je tiež takýto text uverejniť na stránke s dostatočnou návštevnosťou, aby sa dostal do povedomia širokej verejnosti. Ako si môžete tento proces uľahčiť a zvýšiť tak povedomie o vašej značke alebo konkrétnom produkte?

Spoznajte WhitePress® – šikovnú platformu pre content marketing a publikovanie obsahu
WhitePress® – Content marketingová platforma je skvelým riešením pre publikovanie PR a SEO článkov. Okrem toho, že táto platforma vedie databázu overených portálov, kde môžete články uverejňovať, môžete si ich prostredníctvom copywriterov dať aj rovno napísať. Výhodou je, že vám takáto platforma poskytuje rôzne štatistiky ohľadom návštevnosti webu a do databázy sa dostanú len stránky, ktoré spĺňajú základné kritériá.

Po uverejnení publikácie sa článok ešte monitoruje, aby bolo zaručené, že v ňom nedôjde k žiadnym zmenám. Dôležitá je aj jednoduchosť ovládania systému tejto platfomy. Prostredníctvom vyhľadávača webových stránok si môžete jednoducho vybrať PR alebo SEO článok podľa vami vybraných kritérií, v platforme nájdete viac ako 50 filtrov na vyhľadávanie. WhitePress® má pomerne široký dosah nielen v rámci Európy, a tak si môžete polepšiť a zaujať aj zahraničných zákazníkov. V tomto prípade máte možnosť objednať si text v cudzom jazyku.

Prečo potrebujete dať o sebe vedieť na internete?
Zaujímavé články a obsah s pútavými fotografiami sú v dnešnej dobe internetového marketingu kľúčové. Zohrávajú obrovskú úlohu, nakoľko vám pomôžu odlíšiť sa a nadobudnúť nových zákazníkov. Kvalitné články totiž prinášajú okrem reklamy aj zaujímavé informácie, a tak môžu byť pre zákazníkov aj prínosné. Whitepress® umožňuje aj publikovanie článkov v kombinácii so zdieľaním článkov na sociálnych sieťach.

Marketing sám o sebe je podstatnou súčasťou podnikania a v súčasnosti pokiaľ nerobíte účinný internetový marketing, prichádzate o obrovské množstvá potenciálnych zákazníkov. S použitím účinných marketingových nástrojov sa môžete dostať na špičku v Google vyhľadávaní, a tým dostať aj omnoho viac kliknutí. Čím viac kliknutí a návštev, tým viac nákupov a lepší zisk. S niektorými nástrojmi si však viete jednotlivé úkony uľahčiť, a tak získať viac času na príjemnejšie súčasti podnikania.