Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Cudzí jazyk bez učiteľa? Dokážete to aj vy

Ilustračné foto Foto: LangBee

Inšpirujte sa praktickými návodmi ako sa efektívne učiť jazyky na bezplatných webinároch s LangBee. Vďaka tipom od odborníkov môžete motivovať k efektívnemu učeniu sa jazyka aj svoje deti.

Bratislava 27. januára (OTS) - Naučiť alebo zdokonaľovať sa v cudzom jazyku bez pomoci učiteľa nemusí byť vôbec náročné. Ak patríte aj vy medzi samoukov, alebo na návštevu drahých kurzov jednoducho nemáte čas, prinášame riešenie. V prvý februárový týždeň sa uskutočnia prvé dva bezplatné vzdelávacie webináre, ktoré organizuje poskytovateľ aplikácie na učenie cudzích jazykov LangBee. Dozviete sa, že naučiť sa cudzí jazyk dokáže skutočne každý, že trénovať konverzačné zručnosti môžete aj bez pomoci učiteľa, alebo ako vám s učením jazyka dokáže pomôcť umelá inteligencia.

Webináre sú určené pre každého, kto chce študovať cudzí jazyk s minimálnymi nárokmi na čas a financie. Určite budú inšpiráciou aj pre rodičov, ktorí chcú v učení cudzích jazykov podporiť svoje deti. Ako prvé LangBee prináša dve zaujímavé témy:

Ako sa naučiť cudzí jazyk aj bez učiteľa
Utorok 1. februára 2022, 17.30 – 18.30 hod.

Overené metódy a praktické tipy, ako sa efektívne učiť alebo zdokonaľovať v akomkoľvek cudzom jazyku aj bez učiteľa, kedykoľvek a kdekoľvek. Praktický webinár so skvelým lektorom Bronislavom Sobotkom, ktorý v Českej republike natáča najsledovanejšie YouTube videá zamerané na učenie jazyka. Jeho YouTube kanál odoberá viac ako 160 000 ľudí. Verí, že potenciál naučiť sa cudzí jazyk má v sebe každý. Snaží sa ukázať ľuďom, ako sa učiť jazyky tak, aby sa mohli tešiť z vlastných úspechov.

Cudzí jazyk jednoducho a efektívne s LangBee
Štvrtok 3. februára 2022, 17.30 – 18.30 hod.

Chcete sa naučiť kvalitne angličtinu alebo nemčinu a už za pár mesiacov sa dostať zo začiatočníka na úroveň pokročilého? Alebo sa chcete zdokonaľovať v akomkoľvek inom cudzom jazyku spôsobom, ktorý vás bude motivovať? To všetko je možné s novou a veľmi efektívnou aplikáciou LangBee, ktorá na učenie jazykov využíva sofistikované metódy precvičovania, ako aj umelú inteligenciu. Jej autorom je programátor Michal Ošvát, ktorý vytvoril aj úspešnú aplikáciu na učenie slovíčok pre školy WocaBee. Tú vďaka jej efektívnosti a schopnosti motivovať k učeniu vyskúšalo už 300 000 žiakov v 9-tich krajinách.

Účasť na oboch vzdelávacích webinároch je bezplatná. Prihlásiť sa môžete veľmi jednoducho prostredníctom registračného formuláru nižšie:
https://langbee.app/app/webinar/2022-1Q/?lang=SK

LangBee je webová aplikácia na učenie cudzích jazykov, od úrovne A1 - úplný začiatočník až po B2 - pokročilý. Aplikáciu nie je nutné inštalovať, je jednoducho dostupná na akomkoľvek zariadení – na mobile, notebooku aj tablete. V porovnaní s inými aplikáciami na učenie jazykov je skutočne unikátna – LangBee ponúka individuálny prístup ku každému používateľovi. Využíva tzv. umelú inteligenciu – sleduje, kde používateľ robí chyby a tieto slovíčka a frázy s ním precvičí dôslednejšie. Navyše, cvičenia v každom kurze nie sú preddefinované, ale dynamicky generované, a tak učenie sa slovíčok nezačne byť nikdy nudné. Od februára 2022 organizuje LangBee bezplatné vzdelávacie webináre pre všetkých, ktorí sa chcú efektívne učiť cudzie jazyky moderným a flexibilným spôsobom.