Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Magazín

Darčeky na počkanie vytvoríte s CEWE foto ihneď

Foto: CEWE

Darčeky z vašich fotografií aj v deň Vianoc.

Bratislava 19. decembra (OTS) - Aj drobný darček vytvorený na poslednú chvíľu môže mať veľký úspech. Ak je tým darčekom fotografia, platí to mnohonásobne! Milé darčeky na počkanie z vašich fotografií vám aj v deň Vianoc zabezpečia predajne CEWE Fotolab.
Niekedy tie najlepšie nápady prichádzajú na poslednú chvíľu. Tam, kde ich však už nie je možné realizovať, prichádzame na rad my, predajne CEWE Fotolab s ponukou služby expresnej tlače fotografií. Sme si istí, že aj darček na poslednú chvíľu vie byť krásnym a plnohodnotným vyjadrením našich pocitov a prejavom lásky a blízkosti. Okrem toho môžete vaše fotografie využiť aj ako nápaditú výzdobu štedrovečerného stola, či na dotvorenie balíčkov.
Foto: CEWE
V našich predajniach CEWE Fotolab vám pomôžeme vaše spomienky veľmi jednoducho a rýchlo dostať na svetlo sveta, aj pod vianočný stromček . Vďaka našim fotostaniciam určeným na okamžitú tlač fotografií si vaše fotky vytlačíte bez čakania priamo z mobilného telefónu, USB kľúča alebo SD karty. Naša expresná služba ponúka možnosť pridať kúsok z vás. Niečo osobné, výstižné a jedinečné. Prianie, vyznanie či osobný odkaz. A to všetko presne podľa seba vďaka desiatkam šablón, vianočných motívov, možnosti pridávania textu a ilustrácií.
Foto: CEWE
Ak si práve teraz predstavujete, ako sa „prehrabávate“ stovkami fotografií vo vašom mobile a vyberáte tie najlepšie, nezúfajte a vezmite to zľahka. Niekedy je menej viac. Niekedy zdanlivo úplná maličkosť poteší najviac. Fotka v rámiku, vianočný pozdrav, fotokoláž alebo originálne zabalené darčeky – to je presne to, čo vám „spraví“ Vianoce. Na počkanie vám vieme pripraviť aj 12-stranový kalendár, kľúčenku či medzi detičkami veľmi obľúbenú snehovú guľu, ktorú zaručene celú zimu nepustia z ruky. Fotografie klasického formátu môžete povkladať priamo do fotoalbumu a dopĺňať ho priebežne po celý rok. V našich predajniach si môžete vybrať zo stoviek rámikov a albumov presne podľa svojho vkusu alebo možností.
Aké darčeky si teda môžete vytvoriť na poslednú chvíľu?
- klasické formáty fotografií 10 × 15 cm, 13 × 18 cm s bielym rámom, 15 × 20 cm a 20 × 30 cm
- štvorcové fotografie 10 × 10 a 15 × 15 cm
- pohľadnice a blahoželania
- koláže
- fotopásiky
- kalendáre
- kľúčenky
- snehovú guľu a guľu so srdiečkami
Foto: CEWE

Nemajte obavy, obsluha našich fotostaníc je naozaj jednoduchá a intuitívna. Celou prípravou vašich návrhov jedinečných fotoproduktov vás sprevádza dotykovo ovládaný displej s jednoduchou navigáciou. Ak s našou službou ešte nemáte osobnú skúsenosť, veľmi radi vám pomôžu zorientovať sa v našej ponuke produktov okamžitej tlače zamestnanci predajne.
Chápeme, že váš čas je vzácny. Ak sa v predajni nechcete zdržiavať príliš dlho, môžete si svoju objednávku pripraviť z pohodlia domova a do našej predajne prísť zrealizovať už iba tlač vami vopred pripraveného fotoproduktu.
Naše fotostanice nájdete vo všetkých predajniach CEWE Fotolab a u vybraných partnerov. Vyhľadajte fotostanicu vo vašom okolí. Naše vlastné značkové predajne sú vám k dispozícii počas celej soboty pred Štedrým dňom a väčšina z nich aj doobeda 24. 12.
Foto: CEWE
Tešíme sa na vašu návštevu v predajni CEWE Fotolab a prajeme vám krásne Vianoce plné nezabudnuteľných momentov.