Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Darujte si na Vianoce kvalitnú starostlivosť o svoj zrak

Ilustračné foto Foto: Alensa.sk

Darujte svojim najbližším to najcennejšie – zdravie. O oči je totiž potrebné sa starať po celý rok.

Bratislava 29. novembra (OTS) - Nezáleží na tom či už sú vaši najbližší vášnivými čitateľmi, športovcami alebo majú radi módu a módne doplnky. Urobte im preto radosť a doprajte im pod vianočný stromček kvalitnú starostlivosť o zrak.


Slnečné unisex okuliare Crullé P6007
Cena: 24.99 €
Hranatý tvar okuliarov pristane oválnym, zaobleným tváram a taktiež tváram v tvare diamantu (širšie lícne kosti, úzka brada). Rám okuliarov je vo farbe zvieracích vzorov. Tento vzor je v súčasnosti veľmi módny a hodí sa k väčšine štýlov oblečenia a účesov. Okuliare sú vyzbrojené polarizačnou vrstvou, ktorá vašim očiam zaručí väčšiu ochranu.


Slnečné unisex okuliare Crullé A 18026
Cena: 29.99 €
Slnečné okuliare typu Pilot sedia každému typu tváre. Samotný rám je z väčšej časti zlatý. Zlatá farba zvýrazňuje rysy tváre a dodáva šmrnc. Sklá okuliarov sú zelené. Tie znižujú jas a hodia sa výborne pre outdoorové aktivity. Okuliare sú vybavené polarizačnou vrstvou ako aj špeciálnym filtrom, ktorý blokuje intenzívne svetelné odrazy, znižuje oslnenie a dodáva tak očiam väčšiu ochranu. Sú vhodnou alternatívou aj pre vodičov.


Slnečné unisex okuliare Crullé P6072
Cena: 24.99 €
Unisex slnečné okuliare obdĺžnikového tvaru, ktoré perfektne sedia guľatému typu tváre. Rám okuliarov je šedý. Ten sa skvele hodí k väčšine oblečenia, účesov ako aj odtieňov pleti. Šedé sú aj samotné sklá okuliarov. Vďaka tomu efektívne znižujú oslnenie a zlepšujú vnímanie farieb. Slnečné okuliare sú vybavené aj polarizačnou vrstvou.


Dámske dioptrické okuliare Crullé 17284
Cena: 29.99 €
Hranatý tvar týchto okuliarov pristane najviac okrúhlym a guľatým typom tvári. Môžu ich nosiť aj ľudia so širšími lícnymi kosťami a úzkou bradou. Rám okuliarov sa hodí k akémukoľvek štýlu oblečenia.


Slnečné unisex okuliare Crullé P6034
Cena: 24.99 €
Tieto štýlové slnečné okuliare hranatého tvaru sú určené oválnym a guľatým tváram. Okuliare sú vybavené polarizačnou vrstvou, ktoré blokuje nechcené svetelné odrazy, znižuje oslnenie a dodáva tak vašim očiam väčšiu ochranu. Tieto okuliare sú vhodné aj na šoférovanie. Sú vybavené polarizačným filtrom, ktorý pomáha znížiť oslnenie a svetelné odrazy.

Všetky okuliare nájdete na e-shope alensa.sk.