Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Deň detí v Bešeňovej

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Na deň detí sa oplatí ísť do GINO PARADISE Bešeňová, lebo všetky deti budú mať vstup len za 5 €!

Bešeňová 29. mája (OTS) - Stačí, aby do vodného raja zobrali so sebou svojich rodičov a môžu si tak všetci užiť najlepšie vodné atrakcie na Slovensku.

Aj tento rok pripravil vodný raj GINO PARADISE Bešeňová špeciálnu akciu pre všetky deti. „Každé dieťa do 18 rokov bude mať 1. júna vstup len za 5€ na celý deň, stačí ak zoberie do aquaparku svojich rodičov.“ povedala ku špeciálnemu vstupu Lýdia Chovancová, marketingová riaditeľka vodného raja. Celá rodina si tak môže užiť zábavu v pravých morských vlnách, spustiť sa po najdlhších a najrýchlejších toboganoch na Slovensku.

Foto: GINO PARADISE Bešeňová
Rodičia si tiež určite prídu na svoje. Môžu relaxovať vo vonkajších a vnútorných bazénoch, alebo načerpať energiu v exkluzívnom Wellness & Spa, kde nájdu Spa, kde nájdu bylinkovú, fínsku, mentolovú, rímsku a soľnú saunu.

V areáli môže rodina bez problémov stráviť celý deň, pretože sú tam k dispozícii reštaurácie a bary, oddychové zóny a hracie ihriská. Kto by chcel stráviť v aquaparku celý víkend môže si rezervovať ubytovanie v jednom zo 4 hotelov, ktoré sú priamo v areáli.