Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Dezinfekčné obrúsky využijete nielen v čase koronavírusu

Ilustračné foto Foto: Maridav / Shutterstock.com

Dezinfekčné obrúsky využijete v kancelárii, doma aj v teréne nielen v čase koronavírusu.

Bratislava 13. decembra (OTS) - Dezinfekčné obrúsky sú veľmi šikovná a praktická pomôcka. Môžete ich použiť v kancelárii, v zamestnaní aj vo voľnom čase. Obrúsky na ruky a na malé predmety oceníte predovšetkým v situáciách, keď nemáte prístup k vode. Obrúsky s dezinfekčným účinkom sa hodia aj pre terénnych zdravotníkov (napríklad: v domácej opatrovateľskej starostlivosti, pre záchranárov, pre praktických lekárov chodiacich za svojimi pacientmi do domácností), ale aj na vaše cesty, na dovolenku a výlety s rodinou.

Dezinfekčné obrúsky sú vhodné aj na hračky a detský nábytok
Máme pre vás 3 zaujímavé tipy na praktické balenia obrúskov.
1. Vyberte si z ponuky francúzskych dezinfekčných obrúskov ASEPTIL-100 v praktickej dóze.
2. Možno skôr oceníte vedierko ASEPTIL-450 vlhčených obrúskov s dezinfekčným účinkom, veľké balenie do kancelárie za výhodnú cenu.
3. Do domácnosti sa vám určite budú hodiť dezinfekčné utierky BACTYNEA na hračky a detský nábytok, nielen v čase koronavírusu.


Predajcom týchto kvalitných dezinfekcií je firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. a zmienené dezinfekčné prostriedky sú homologované Ministerstvom zdravotníctva ČR. Sú vybavené kartami bezpečnostných údajov v českom jazyku podľa medzinárodnej smernice REACH. Na Slovensko expedujeme dezinfekčné prostriedky prostredníctvom Českej pošty, doručovať bude Slovenská pošta.