Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Do Bešeňovej prišlo počas leta 200 000 turistov

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

Letné premenlivé počasie turistov neodradilo. Až 200 000 návštevníkov z 37 krajín sveta prišlo počas letných mesiacov do GINO PARADISE Bešeňová.

Bešeňová 9. septembra (OTS) - Ľudí prilákalo 21 bazénov, nové vodné atrakcie a atraktívny program. Vodný raj ponúkol najlepší koktejl letnej zábavy.

Letnú sezónu mnoho aquaparkov a kúpalísk nehodnotí veľmi pozitívne. Napriek tomu, že počasie počas leta nebolo veľmi priaznivé, pre GINO PARADISE Bešeňová bolo leto úspešné. Vodný raj prišlo počas letných mesiacov navštíviť 200 000 turistov z celého sveta.

GINO PARADISE Bešeňová navštívili počas leta turisti z 37 krajín sveta, boli medzi nimi aj turisti z Austrálie, Číny či Južnej Afriky. Aj tento rok si vodný raj najviac obľúbili Slováci, ktorých bolo viac ako 50 %, potom Českí turisti 29 % a nakoniec Poliaci 19 %. Čo sa týka pobytov, až 42 % z celkového počtu ubytovaných tvoria klienti z Čiech, 34% Slováci a 18 % Poliaci,“ hovorí o národnostnom zložení klientely Lýdia Chovancová, marketingová riaditeľka vodného raja. Výhodou vodného raja GINO PARADISE Bešeňová boli určite termálne bazény, ktorých je v areáli až 8. Ťahákmi tohtoročného leta boli okrem bazénu s vlnobitím aj nové vodné atrakcie: Fun bubble pool – bazén s veľkou pulzujúcou guľou, Raft River – splav divokej rieky na rafte a Diving centrum – prístrojové potápanie vo vraku lode.

Okrem noviniek, ponúkal vodný raj bohatý sprievodný program. Návštevníci si mohli vypočuť až 4 koncerty rôznych hudobných žánrov. Na pódiu sa tak predviedli Majk Spirit, HEX, Katarína Landlová a The Susie Haas band. Dámy určite potešila Art Fashion show so známymi tvárami slovenského show biznisu. Mužskí návštevníci si určite prišli na svoje pri pohľade na finalistky Miss Fitness. Športovcov potešili hromadné cvičenia zumby a jumpingu. Vo vodnom raji lietali ponad bazény bicykle, skateboardy a kolobežky počas víkendu s extrémnymi športmi. Na dvojdňový turnaj v plážovom volejbale prišlo až 87 hráčov. Vodný raj prišli dobyť hendikapovaní športovci a známe osobnosti. V areáli sa počas leta bubnovalo aj kúzlilo a rozdalo sa viac 14 áut na víkend s plnou nádržou. Kto bol toto leto vo vodnom raji, ten dostal ten najlepší koktejl letnej zábavy.