Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Exkluzívna Vianočná nádielka od Sothys Paris 2013

Foto: TASR

Už máte nakúpené darčeky? Ak nie, možno Vás inšpirujeme...

Bratislava 13. decembra (OTS) - Exkluzívna Vianočná nádielka od Sothys Paris len pre Vás:

Pánsky Vianočný set I.


Doprajte pánskej pokožke tej najlepší komfort, aký potrebuje s Protistarnúcim hydratačným fluidom (50 ml), Zmäkčujúcou penou na holenie (125 ml) a s Revitalizačným čistiacim gélom na vlasy a telo (200 ml). Navyše k tejto ponuke pribalíme aj praktickú pánsku kozmetickú taštičku.

Pánsky Vianočný set II.


Druhá atraktívna vianočná ponuka pre pánov pozostáva z Toaletnej vody pre pánov (100 ml), Roll-onu na očné kontúry (15 ml) a to všetko obohatené o darček v podobe praktickej pánskej kozmetickej taštičky.

Nočná starostlivosť


Nezabudli sme ani na nočnú starostlivosť a tá momentálne pozostáva z obľúbeného nočného krému Noctuelle (50 ml) a Micro-gel peelingu (50 ml) pre dokonale čistú pleť. Môžete sa aj tu tešiť z darčeka v podobe Boxu trio mydiel v limitovanej vianočnej edícii

Nutritive Box


Táto Výživná produktová rada, vyhľadávaná najmä v zimnom období, poteší najmä tie dámy, ktoré majú suchšiu pleť. Vianočná ponuka obsahuje Nutritive comfort krém (50 ml) a Výživný elixír (30 ml) spolu s darčekom v podobe Boxu trio mydiel v limitovanej vianočnej edícii.

Box Hydradvance


Obľúbená Hydradvance rada nemôže chýbať ani tieto Vianoce! Vo vianočnom balení nájdete Hydradvance krém (50 ml) na normálnu až suchú pleť alebo na zmiešanú až mastnú pleť, Hydradvance sérum (50 ml) a ako darček určite každého poteší Box trio mydiel v limitovanej edícii.

Box Secrets de Sothys!


Exkluzívna vianočná zlatá edícia Secrets de Sothys určite poteší každú jednu dámu! Táto krásna kazeta v sebe skrýva Globálny protistarnúci antistresový krém Secrets de Sothys® (50 ml), Globálne protistarnúce protistresové sérum Secrets de Sothys® (30 ml) a k tomu získate ešte darček v podobe elegantnej čiernej večernej taštičky, využiteľnejna rôzne spoločenské udalosti!

Ošetrenie pleti v rytme sezón


Doprajte svojej pleti intenzívnu dávku minerálov pre posilnenie pokožky v jesennom a zimnom období! Dosiahnete to pomocou 2 v 1 pílingovej masky hrozno – hruška (40 ml) a Okysličujúcej minerálnej starostlivosti hrozno – hruška (16 ml) ako 21 dennej kúry na pleť.

Trendy make-up


Vyberte si make-up podľa vlastného výberu z rady Lift-Defense, Hydroptimale THI3 alebo Oxiliance. A navyše vám pribalíme ceruzku (na oči, obočie, pery) a rúž alebo lesk na pery podľa vlastného výberu, spolu s elegantnou čiernou spoločenskou taštičkou.

Odličovacie duo v XXL balení


Obľúbené XXL Odličovanie DUO je naspäť! Môžete ho mať v zložení XXL Odličovacie mlieko (400 ml) a XXL Odličovacia voda (400 ml) a Sprchovací gél (75 ml) ako darček, pričom XXL Odličovacie DUO máme v troch textúrach podľa typu pleti: Normálna a zmiešaná pleť (Vitality), citlivá a suchá pleť (Comfort).

Viac informácií nájdete tu.