Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Magazín

Fandíte HC SLOVAN?

Foto: HC SLOVAN.SK/lszphotography.com

Príďte na autogramiádu a zistite ako podporiť svoj klub.

Bratislava 8. augusta (OTS) - Fanúšikovia HC SLOVAN majú teraz jedinečnú šancu stretnúť a podporiť svojich obľúbených hráčov. Kompletný A tím sa pred vstupom do novej sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy predstaví v stredu, 16. augusta 2017 o 16:00 v nákupnom centre Centrál v Bratislave. V rámci podujatia s názvom „I Love♥ SLOVAN“ bude pripravená klientska zóna HC SLOVAN CashbackCard, kde môžu fanúšikovia získať vernostnú nákupnú kartu klubu.

Pozývame všetkých fanúšikov na autogramiádu, na ktorej môžu okrem podpisu svojich obľúbených hráčov získať aj HC SLOVAN Cashback Card. Nakupovanie s touto vernostnou kartou umožňuje využívať výhody pri nakupovaní a zároveň podporiť svoj obľúbený klub, “ uviedol Milan Vajda, marketingový riaditeľ HC SLOVAN Bratislava.

Pri nákupe v partnerskom obchode alebo e-shope sa stačí preukázať HC SLOVAN CashbackCard a zákazníkovi sa vráti späť 1 % až 5 % z ceny zakúpeného tovaru. Na podporu HC SLOVAN ide automaticky 1 % z vášho nákupu, pri ktorom použijete HC SLOVAN Cashback Card. Peniaze sa na účet držiteľa karty pripíšu vždy, keď sa na jeho konte nazbiera aspoň 10 eur. Výhody programu môžu využívať aj držitelia permanentiek a to tak, že funkciu cashback aktivujú na svojej permanentke na stránke www.cashback.hcslovan.sk
HC SLOVAN CashbackCard platí u viac ako 75 000 obchodných partnerov v 47 krajinách sveta.