Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Festina Sport a Sunny

Foto: WSW s.r.o.

Modelová rada Festina Sport od je známa a veľmi populárna. Jedná sa o hodinky, ktoré robia profesionálnemu športu dobrú reklamu.

Bratislava 7. januára (OTS) - Švajčiarska spoločnosť Festina je totiž tvárou prestížnych cyklistických, bežeckých a hokejových súťaží. Hodinky Festina sú vidieť na takých akciách ako sú Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta alebo Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji. Z tejto popularity ťaží aj modelová rada Festina Sport, ktorá je určená pre všetkých milovníkov rekreačného športu.

Hodinky Festina Sport majú elegantný a veľmi svieži dizajn. Veľkou prednosťou tejto rady je kvalitne spracovaný a veľmi príjemný dizajn.

Modelová rada Festina Sunny sa tiež môže pochváliť pekným a vyváženým dizajnom. Niektoré hranaté puzdra tejto modelovej rady majú ozdobnú lunetu, ktorá je vykladaná trblietavými kryštálmi a tiež vybrané modely disponujú chronografmi. Zobrazenie času je analógové.


Modelová rada Festina Sunny sa hodí predovšetkým pre ženy, ktoré chcú okrasné a elegantné hodinky pre nosenie do práce či do spoločnosti za dostupnú cenu. Zvlášť zaujímavé sú kúsky, ktoré majú pekné pastelové farby remienkov. Ciferníky hodiniek sú okrúhle a hranaté.


Od všeobecného opisu oboch modelových radov od švajčiarskej spoločnosti Festina prejdime ku konkrétnemu predstaveniu jednotlivých produktov. Hodinky Festina Sport [16242/6] majú guľatý ciferník, ktorý má sýto červenú farbu. Na okrúhlom, sýto červenom, ciferníku hodiniek, ktorý je dostatočne veľký, uvidíte iba indexy a tri malé chronografy, ktoré majú čiernu farbu. Zobrazenie času je analógové. Priemer oceľového puzdra z nerezu je 41 milimetrov, šírka 14 milimetrov.
Celková váha hodiniek je 79 gramov. Cena sa pohybuje okolo 109 euro. Hodinky sú vybavené quartzovým strojčekom na batérie a chráni ich minerálne sklíčko. Vodotesnosť výrobku je do sto metrov. Remienok hodiniek je strieborný a je vyrobený z nerezovej ocele. Hodinky sú vybavené dátumovkou, ktorú nájdete na pozícii čísla 3. Na tejto dátumovke sú zobrazené skratky dní v týždni v angličtine.


Foto: WSW s.r.o.
Druhým zaujímavým produktom je Festina Sunny [16524/D], ktoré sa na rozdiel od prvého popisovaného modelu hodia viac pre reprezentačné účely.
Hodinky Festina Sunny 16524/D majú biely hranatý ciferník, na ktorom uvidíte tri malé chronografy, ktoré majú z časti jemne fialovú farbu, ktorá nenásilne ladí s perleťovo bielou farbou. Na bielom pozadí ciferníku uvidíte ešte niektoré arabská čísla, ktoré sú tiež v bielej farbe, takže čísla trochu splývajú s bielym pozadím ciferníka. Zobrazenie času je analógové. Ručičky hodiniek majú rovnakú farbu ako arabské čísla. Strieborné oceľové puzdro má v priemere 34 milimetrov, na výšku 10 milimetrov.
Celková váha hodiniek je 87 gramov, takže hodinky sa príjemne nosia. Vodotesnosť výrobku je do 50 metrov. Hodinky sú opatrené quartzovým strojčekom na batérie. Krásne fialový remienok hodiniek je vyrobený z kože. Hodinky majú veľmi pekné zdobenie, na lunete hodiniek sú totiž malé kamienky, ktoré ho decentne zdobia. Celková cena týchto hodiniek je 129 euro.

Aktuálnu ponuku hodiniek Festina si môžete pozrieť na stránkach autorizovaného slovenského predajcu watch-shop.sk