Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Film Lóve režiséra Jakuba Kronera vychádza na DVD

Druhý celovečerný film mladého režiséra Jakuba Kronera si v slovenských kinách pozrelo takmer 118-tisíc divákov.

Bratislava 25. mája (TASR) - Lóve - tretí najúspešnejší film v histórii slovenskej kinodistribúcie vychádza na DVD. Novinku prináša na slovenský trh po niekoľkých úspešných domácich projektoch (medzi inými DVD+CD Patrícia Janečková, DVD Majk Spirit Nový človek Live) Bontonfilm. TASR o tom informovala PR manažérka spoločnosti Zuzana Szabóová.

Druhý celovečerný film mladého režiséra Jakuba Kronera si v slovenských kinách pozrelo takmer 118.000 divákov. "Vďaka tomu sa Lóve stal tretím najúspešnejším filmom v dejinách našej kinodistribúcie. V Čechách si získal priazeň takmer 13.000 divákov, čo sa podarilo máloktorému slovenskému filmu," doplnila.

Romantická dráma je atraktívna nielen hereckým obsadením - Michal Nemtuda, Kristína Svarinská, Jakub Gogál, Dušan Cinkota, speváčka Tina, Samuel Spišák, Zuzana Porubjaková, Roman Luknár, Ľuboš Kostelný, Viktor Horján, Vlado Hajdu, ale najmä svojím príbehom, autenticitou prostredia a vierohodnosťou postáv. "Za svoj úspech vďačí film tomu, že dokázal osloviť širokú skupinu predovšetkým mladých divákov," dodala.

Bonusom na DVD Lóve je kompletný soundtrack k filmu, ktorý nikdy nevyšiel samostatne. Jeho súčasťou je i titulná pieseň Stopy lásky, ktorú zložil Marián Čekovský a naspieval ju spoločne s Darou Rolins.

DVD Lóve vychádza v stredu 30. mája.