Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Magazín

GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ je pre každú rodinu

Foto: GINO PARADISE Bešeňová

GINO PARADISE Bešeňová chce na leto prilákať rodiny s deťmi. Oprášili myšlienku rodinných vstupov, ktoré sú skutočne výhodné a dostupné pre každú rodinu.

Bešeňová 11. júna (OTS) - S deťmi si tak rodičia môžu vychutnať pravé morské vlny, či jazdu na najdlhšom tobogane na Slovensku.

Do GINO PARADISE Bešeňová sa oplatí ísť každej rodine s deťmi až do 18 rokov. Areál ponúka od leta nové rodinné balíky. Trojčlenná rodina tak môže vo vodnom raji stráviť celý deň už za neuveriteľných 29 €. Napríklad 5 členná rodina si môže vychutnávať relax v bazénoch a zábavu na toboganoch už od 46 € na celý deň.

Foto: GINO PARADISE Bešeňová
Rodinné vstupy sme mali v predaji aj počas minulého leta a mali skutočne veľký úspech, preto sme sa rozhodli ich opäť zaradiť do ponuku. Veríme, že potešíme všetky rodinky,“ komentovala rodinné vstupy Lýdia Chovancová, marketingová riaditeľka vodného raja. „Rodinky sa tu určite nudiť nebudú, okrem bazénov a toboganov sú pre deti pripravené preliezky, detské ihriská, rodičia si môžu zacvičiť na outdoor fitness. Počas leta na všetkých čakajú celodenné animácie“, dodala k ponuke pre rodiny Lýdia Chovancová.

Za morskými vlnami netreba chodiť ďaleko? V GINO PARADISE Bešeňová sa rodiny vybláznia v morských vlnách. Zatiaľ čo si deti užijú zábavu v novom bazéne s hradom, vodnými delami a šmýkačkami, rodičia si oddýchnu v príjemnom morskom prostredí. Nové adrenalínové zážitky si rodina užije v 30 m vysokej toboganovej veži, z ktorej si každý vychutná jazdu na nových movie toboganoch a aj na najdlhšom tobogane na Slovensku.