Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Magazín

Historicky prvým headlinerom festivalu Lovestream bude IMT Smile

Na snímke skupina IMT Smile. Foto: Peter Ivan

Organizátori plánujú zverejniť aj ďalšie mená.

Bratislava 1. decembra (TASR) - Druhý júnový víkend budúceho roku prinesie do Bratislavy tri dni hudobnej nádielky priamo na futbalovom štadióne Tehelné pole, pričom v stredu sa začína s predajom vstupeniek na piatok 10. júna, ktorý svojím koncertom zakončí najžiadanejší domáci headliner IMT Smile. TASR o tom informoval PR manažér festivalu Ján Kakaščík.

Samotný Lovestream festival budú tvoriť tri samostatné hudobné dni, ktoré bude spájať miesto konania - Národný futbalový štadión na Tehelnom poli. Zatiaľ bolo známe iba meno najväčšej zahraničnej hviezdy festivalu, ktorou sú legendárni Red Hot Chili Peppers, tí vystúpia v nedeľu 12. júna.

Každý deň festivalu od piatka do nedele plánujeme brány otvoriť o 12.00 h a následne ponúkať hudobnú produkciu pre každého, kto si rád plní svoje hudobné sny. Piatok, a vlastne historicky prvý deň nášho nového festivalu, sme sa spoločne s mojím zahraničným partnerom rozhodli venovať slovenskej a českej hudobnej scéne a na záver tohto dňa sme si nevedeli predstaviť lepšiu koncertnú kapelu, než akou je IMT Smile. Bolo to jednoznačné rozhodnutie, že záver prvého dňa musí patriť jednoznačne im a ich neopakovateľnej koncertnej energii, ktorú ponúkajú svojim fanúšikom už jubilejných 30 rokov. Musím povedať, že už teraz sa teším na to obrovské publikum, ako si užíva megahity v podaní Ivana Táslera a IMT Smile. Nič lepšie sme si na úvod nemohli želať,“ uviedla pre médiá organizátorka podujatia Silvia Nemčovičová.

Koncert IMT Smile tak symbolicky pokrstí vznik nového hudobného festivalu na Slovensku. „V roku 2022 kapela IMT Smile oslávi 30 rokov od svojho založenia. Ja sa veľmi teším, že to budeme môcť osláviť spolu s našimi fanúšikmi takto vo veľkom na Lovestream festivale. Náš program bude zložený z tých najväčších hitov, ktoré táto kapela za 30 rokov priniesla,“ doplnil k festivalu líder skupiny Ivan Tásler.

Organizátori plánujú zverejniť aj ďalšie mená. Predaj vstupeniek sa uskutočňuje na www.Predpredaj.sk.