Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Magazín

Hľadáte perfektný dar pre muža na poslednú chvíľu?

Foto: Cashback World

Darujte mu športový zájazd!

Bratislava 21. decembra (OTS) - Lámete si hlavu, čím potešiť na Vianoce partnera, otca alebo syna? Stavte na zážitok a vyberte mu športový zájazd na zápas obľúbeného futbalového alebo hokejového tímu. Cestovné kancelárie ponúkajú zájazdy nielen na zápasy týchto dvoch najpopulárnejších športov, ale aj Wimbledon, preteky F1, autosalón v Ženeve, či iné športové sviatky po celom svete.

Jedinečná atmosféra – zážitok na celý život
Športová turistika je čoraz populárnejším typom cestovania, s výberom vám radi poradia v špecializovaných cestovných kanceláriách. „Najväčší dopyt je po futbalových a hokejových zájazdoch, či už autobusom alebo letecky, “ uviedol Matej Očenáš, konateľ CK FutbalTour.sk, HokejTour.sk a SportsTour.sk.
Foto: Cashback World

Slováci majú najväčší záujem o futbalové zájazdy na Ligu majstrov, Európsku ligu, ligové aj pohárové súťaže v Európe, prestížnu anglickú Premier League, španielsku Primera Divisón, nemeckú Bundesligu či taliansku Serie, ako aj na zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie. Obľúbené sú aj hokejové zájazdy. Každoročne vycestujú stovky fanúšikov slovenskej reprezentácie na hokejové majstrovstvá sveta, zahraničné zápasy Slovana v KHL, no na svoje si prídu aj skutoční fajnšmekri na zápasoch zámorskej NHL.

Okrem športového zážitku majú účastníci takéhoto zájazdu aj čas na prehliadku navštíveného mesta, ktorým ich sprevádza profesionálny sprievodca.
Foto: Cashback World

Športový zájazd je výborný tip na jedinečný vianočný darček. Málokto však vie, že cena takýchto pobytov môže byť nižšia vďaka vernostnej karte Cashback World. Vďaka nej získate peniaze späť z kúpy každého zájazdu zakúpeného v CK FutbalTour.sk, HokejTour.sk a SportsTour.sk, a to vo výške 3 % zo zaplatenej ceny.
Vstúpiť do vernostného programu Cashback World je jednoduché a zároveň bezplatné. Registrácia je možná u obchodného partnera alebo online na https://www.cashbackworld.com/sk. Peniaze sa držiteľovi karty pripíšu na účet v banke vždy, keď sa na jeho konte nazbiera aspoň 10 eur.

Vernostná karta registrovaná na Slovensku platí u viac ako 80 000 obchodných partnerov a e-shopov v 47 krajinách sveta.