Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

„Horúce témy“ coronavírus nezablokoval

Foto: NEF Hospodársky klub

Na 17. marca bolo zvolané 126. riadne zhromaždenie a celkove 278. podujatie združenia Neformálne ekonomické fórum Hospodársky klub od 1993. roka a jeho Medzinárodného mierového výboru.

Bratislava 9. marca (OTS) - Z dôvodu šíriacej sa chrípky a koronavírusu SARS-CoV-2 bolo odložené na 15. apríl 2020. Stalo sa tak aj preto, lebo viacerí zahraniční členovia a hostia by sa podujatia nemohli zúčastniť. V záujme živej a otvorenej diskusie na zhromaždení boli zverejnené dva dokumenty :

Úvodné slovo o svetových financiách "Generácia staviteľov pyramíd 2020 je poslednou svojho druhu"

Kto a prečo dehonestuje históriu a protifašistickú koalíciu v 2. svetovej vojne a de facto jej predstaviteľov ? „Keď pamäť, tak pamäť“

V súlade so Štatútom výročnej ceny Zlatý biatec, „Mierová cena zo Slovenska 2015“ a jednotlivých ankiet bol zverejnený dokument :

Protokol o tradičných anketách združenia a jeho MMV a ich laureátoch za rok 2019

V najbližších dňoch bude zverejnené na www.hospodarskyklub.sk aj vyhlásenie skupiny členov združenia o výsledku parlamentných volieb.

Dr. Peter Kasalovský, predstaviteľ združenia Neformálne ekonomické fórum Hospodársky klub /1993/ a jeho Medzinárodného mierového výboru /2015/

UPOZORNENIE: Upozorňujeme čitateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby, zverejňujeme ich v plnom znení, a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.