Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Magazín

Houstonovej dcéra bola pred hospitalizáciou účastníkom nehody

Na archívnej snímke Whitney Houstonová a Bobby Brown. Foto: TASR/AP Photo

V správe americkej polície sa uvádza, že dcéra zosnulej speváčky Whitney Houstonovej bola niekoľko dní pred svojou hospitalizáciou účastníčkou dopravnej nehody, pri ktorej utrpeli zranenia 2 ľudia.

Atlanta 12. februára (TASR) - V správe americkej polície sa uvádza, že dcéra zosnulej popovej speváčky Whitney Houstonovej bola niekoľko dní pred svojou hospitalizáciou účastníčkou dopravnej nehody, pri ktorej utrpeli zranenia dvaja ľudia. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP, ktorá správu získala.

Polícia v meste Roswell v americkom štáte Georgia uviedla, že speváčkina dcéra Bobbi Kristina Brownová riadila 27. januára vozidlo Jeep Liberty, stratila nad ním kontrolu, prešla do opačného jazdného pruhu a narazila tam do iného, protiidúceho vozidla. Pasažiera z jej džípu a vodiča druhého automobilu odviezli záchranári do nemocnice.

O štyri dni, 31. januára, Brownovú našli v bezvedomí vo vani v jej dome. Jej rodina oznámila, že "bojuje o život".

V policajnej správe sa tiež uvádza informácia, že Brownovej partner Nick Gordon zatelefonoval v júli 2013 na políciu a oznámil, že spadla a je v bezvedomí. Policajt vyslaný na miesto neskôr do hlásenia napísal, že Brownová bola dezorientovaná a odviezli ju do nemocnice.

Bobbi Kristina Brownová je dcérou zosnulej speváčky Whitney Houstonovej a speváka Bobbyho Browna.

Svetoznámu, ale problémovú popovú hviezdu Whitney Houstonovú, ktorá dlho bojovala so závislosťou od omamných látok, našli pred troma rokmi 11. februára 2012 v bezvedomí v hotelovej vani v kalifornskom meste Beverly Hills a vyhlásili ju za mŕtvu. Úrady oznámili, že speváčka sa utopila, ale jej smrť pripísali tiež užitiu kokaínu a srdcovej chorobe.