Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

Hrajte o luxusný večer á la James Bond

Veľkolepá súťaž k premiére očakávanej bondovky Nie je čas zomrieť Foto: Cinema City

Netrpezlivo očakávate premiéru 25. časti špionážneho filmu s obľúbeným hrdinom Jamesom Bondom?

Bratislava 13. septembra (OTS) - Ak aj vy patríte medzi fanúšikov tohto nesmrteľného tajného agenta, zbystrite pozornosť! V rámci premiéry filmu Nie je čas zomrieť môžete súťažiť o luxusný večer s plavbou motorovým člnom po Dunaji á la James Bond.

Predpredaj vstupeniek na premiéru dlho očakávanej akčnej bondovky Nie je čas zomrieť je už spustený a jeden šťastlivec si bude môcť pri tejto slávnostnej príležitosti užiť vďaka Cinema City luxusný večer pre dvoch v štýle Jamesa Bonda.



Mechanika súťaže je úplne jednoduchá. Stačí si kúpiť vstupenku od 13. do 23. septembra buď v kine Cinema City alebo online. Registrovať číslo svojej vstupenky do 23. septembra na stránke www.bond25.cinemacity.sk a možno práve ty budeš patriť medzi šťastných výhercov, ktorí si budú môcť užiť jazdu motorovým člnom po Dunaji, luxusný večer v hoteli s wellnessom či lístky na slávnostnú premiéru špionážneho príbehu.

Ak náhodou nevyhráte, nezúfajte, o tom ako dopadne očakávané pokračovanie najslávnejšieho akčného filmu Nie je čas zomrieť sa dozviete v kinách Cinema City od 30. septembra. Film si môžete vychutnať aj v kinosálach 4DX a SUPERSCREEN Cinema City Aupark.